El: Máltán sem lesz ez másképpen, de... – Micsovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.30. 08:44
Mint arról beszámoltunk, a Videoton FC 2–0-ra legyőzte a máltai Balzant a labdarúgó Európa-liga 1. selejtezőkörének első meccsén. A találkozó után Marko Micsovics, a máltaiak vezetőedzője értékelte az összecsapást.



„Egy edző nem lehet elégedett akkor, amikor veszít a csapata, így természetesen nem vagyok boldogaz eredmény miatt. Ugyanakkor a mutatott játékkal részben elégedett vagyok, de nagy kár, hogy az utolsó percben megkaptuk a második gólt is. Reálisan nézve a Vidi volt a mérkőzés esélyese, Máltán sem lesz ez másképpen, de hazai pályán igyekszünk meglepni ellenfelünket. Mindennel együtt azért mi is tudjuk, hogy a továbbjutásra egyértelműen nagyobb esélye van a magyar csapatnak” – idézi Micsovicsot a Videoton hivatalos oldala.

Mint megírtuk, a győztes magyar csapat vezetőedzője, Marko Nikolics teljesen azért nem volt elégedett.

„Nem mondanám, hogy remek ez az eredmény, inkább csak rendben van – mondta Marko Nikolics. – Nagyon jó, hogy nem kaptunk gólt. A szezonban az első tétmeccsek mindig nehezek, ilyenkor van egy kis nyomás a játékosokon. Tanulság, hogy nem szabad ilyen idegesen kezdeni. Azért nem lehetek teljesen elégedetlen, két gólt szereztünk, és fontos, hogy nem kaptunk gólt. Ennél tudunk jobban is játszani, és ezt a nézők is meglátják a visszavágón.”

EURÓPA-LIGA
1. SELEJTEZŐKÖR, ELSŐ MÉRKŐZÉS
Videoton FC (magyar)–Balzan (máltai) 2–0
(Scsepovics 79., Lazovics 94.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik