Kicentizte a továbbjutást a Liverpool, Klopp új kapusra talált?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.25. 18:55
null
A Liverpool egy Milner-büntetővel harcolta ki a továbbjutást (Fotó: Action Images)
Az idegenbeli 0–0 után James Milner 11-esből szerzett góljával jutott a legjobb 16 közé a Liverpool az Augsburg ellen az Európa-ligában.


EURÓPA-LIGA
A 16 KÖZÉ JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓK

Liverpool (angol)–Augsburg (német) 1–0 (Milner 5. – 11-esből)
Továbbjutott: a Liverpool, 1–0-s összesítéssel

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ÉS STATISZTIKÁK ITT!

Ahogyan azt várni lehetett, az idegenbeli döntetlen után a nagyon tartalékos Liverpool nekiesett a nagyon tartalékos Augsburgnak, ám a vendégek svájci kapusa, Marwin Hitz majdnem mindent védett – csak James Milner büntetőjéről maradt le pár centiméterrel.

Tegyük gyorsan hozzá, hogy a 11-est Dominik Kohr teljesen fölöslegesen hozta össze, az indiszponált Caiuby pedig két nagy helyzetet is kihagyott.

A fordulást követően már sokkal gyérebben csordogáltak a helyzetek, de ezek mind a hazaiak nevéhez fűződtek. Hitz azonban gondoskodott róla, hogy a nyáron visszatérjen rá Jürgen Klopp, Kohr is mentett pár nagyot – ám két meccsen egy gól elég volt a továbbjutáshoz a Poolnak.

Emelt fővel búcsúzott az Augsburg, amelynek szurkolói idegenben is kitettek magukért, és jegyezzük fel mindenképpen azt is, hogy a német kiscsapat kispadján a nyáron 3.8 millióért vett balhátvéd, Philipp Max mellett csupa válogatott játékos ült – miközben a keretből nyolcan is sérültek. Nem is olyan kicsi csapat már ez az Augsburg...

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK ÉS STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik