HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.17 20:39 Frissítve: 2018.07.17 21:05

El: Jó lenne, ha érkezne csatár, hetek óta ezen vagyunk – Supka

Mint ismert, a Budapest Honvéd hazai pályán 4–0-ra legyőzte a macedón FK Rabotnicskit, így 5–2-es összesítéssel bejutott a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörébe. A mérkőzés után a két vezetőedző, Supka Attila és Gjore Jovanovszki értékelte a történteket.

HIRDETÉS
Holender és Danilo is duplázott, de Supka Attila erősítene a támadósorban (Fotó: Földi Imre)

 

„Ez a mérkőzés nagyon hasonlított ahhoz, amit a csapattól elvárunk és kérünk. Hasonlított a felkészülési mérkőzéseinkhez is, agresszívak voltunk, a letámadásaink jók voltak, illetve megvoltak a mélységi beindulások, amelyekből gólokat tudtunk szerezni. Az első meccs nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de azzal, hogy Holender Filipet ma előrébb toltuk a csatársorba, nagyon sokat segítettünk Danilónak. Az első félórában jól futballoztunk, aztán egy kis kavarodás volt a játékunkban, keveset birtokoltuk a labdát, jót tett a szünet. Emberelőnyben megint nem játszottunk olyan jól, de a mérkőzés végén megvoltak a lehetőségeink, hogy akár nagyobb különbséggel is nyerjünk. A két mérkőzés alapján megérdemelten jutottunk tovább” – kezdte értékelését Supka Attila, a Honvéd vezetőedzője a mérkőzés utáni sajtótájékoztatón.

„Természetesen jó lenne, ha érkezne csatár, hetek óta azon vagyunk, hogy megerősítsük a csatársort, de ez nagyon nehéz azokkal a lehetőségekkel, amelyekkel mi rendelkezünk. Holender Filip korábban már játszott ezen a poszton, és most is jól megoldotta a feladatát, így jelenleg ő az első számú opció a posztra” – fogalmazott a Honvéd edzője.

„Nem volt jó érzés zárt kapuk mögött játszani, jó lett volna ha itt vannak velünk a szurkolók, de bízunk benne, hogy a következő mérkőzésen már ők is velünk lesznek” – zárta mondandóját a kispestiek trénere.

Supka Attila sajtótájékoztatója vágatlanul

„Gratulálok a Honvédnak! Két gól a mi nagy hibánkból esett, aztán a tizenegyes és a piros lap már a meccs végét jelentette. A Honvéd ma jobb volt, megérdemelten jutott tovább, így újra csak gratulálni tudok. A kollégámnak is gratulálok, és minden jót kívánok nekik a következő fordulóra, remélem, eljutnak a csoportkörig” – fogalmazott a meccs után Gjore Jovanovszki, a Rabotnicski vezetőedzője.

EURÓPA-LIGA
1. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ

Budapest Honvéd–FK Rabotnicski (macedón) 4–0 (Holender 6., 16., Danilo 63., 84. – az elsőt 11-esből)
Továbbjutott: a Honvéd, 5–2-es összesítéssel

A Honvéd a második fordulóban a luxemburgi Progres Niederkornnal vagy az azeri Qabalával találkozik (az első mérkőzést a luxemburgiak 2–0-ra megnyerték Azerbajdzsánban).

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.09 23:10:28

Európa-liga PÓR KÁROLY

NS-VÉLEMÉNY. Erre a futballra tényleg lehet építeni!

2018.11.09 09:13:06

Európa-liga PÓR KÁROLY

A magyar bajnok rácáfolt a pesszimista jóslatokra, Nikolics a siker receptjét is megadta.

2018.11.09 00:16:24

Európa-liga nemzetisport.hu

Kovács István mondta el, miben más ez a csapat, mint a 6 évvel ezelőtti.

2018.11.08 23:36:09

Európa-liga nemzetisport.hu

2018.11.08 18:46:58

Európa-liga nemzetisport.hu

A BATE háromszor is eltalálta a kapufát, pontot lophatott volna a tompán játszó, de továbbjutó londoniaktól.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
HIRDETÉS