El: Jó lenne a következő körben a Midtjyllanddal játszani – Orosz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.06.19. 17:52
A labdarúgó NB I-ben negyedik helyen végző Ferencváros a lett Jelgavával találkozik az Európa-liga selejtezőjének első körében. Orosz Pál, a zöld-fehérek vezérigazgatója örül, hogy ezúttal nem a Balkánra kell utazniuk.

„Egyik ellenfelünket sem becsülhetjük le, természetesen a Jelgavát sem, amelynek teljesítménye elismerésre méltó, hiszen az előző szezonban elbúcsúztatta a Slovan Bratislavát – idézi a fradi.hu Orosz Pált. – Egészen biztos, hogy a Jelgava ellen is nagy koncentrációra, a maximumra lesz szükség. Ellenfelünk szerényebb lehetőségek között készül, mint mi, de erre volt példa az elmúlt években is, mégsem tudtunk továbbjutni. Annak kifejezetten örülünk, hogy nem kell Európa déli részre utaznunk. A stadion negyvenöt kilométerre van Rigától, kulturált körülmények várnak ránk. A következő fordulóban az ír és a dán csapat párharcából várhatóan a Midtjylland jut tovább, nagyon jó lenne velük játszani, mindent megteszünk azért, hogy ez sikerüljön!”fradi.hu Orosz Pált. – Egészen biztos, hogy a Jelgava ellen is nagy koncentrációra, a maximumra lesz szükség. Ellenfelünk szerényebb lehetőségek között készül, mint mi, de erre volt példa az elmúlt években is, mégsem tudtunk továbbjutni. Annak kifejezetten örülünk, hogy nem kell Európa déli részre utaznunk. A stadion negyvenöt kilométerre van Rigától, kulturált körülmények várnak ránk. A következő fordulóban az ír és a dán csapat párharcából várhatóan a Midtjylland jut tovább, nagyon jó lenne velük játszani, mindent megteszünk azért, hogy ez sikerüljön!”

Mint ismert, a Ferencváros a Midtjylland–Derry City párharc győztesével játszik a második körben – ha továbbjut a Jelgava ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik