nemzetisport.hu 2017.07.05 07:57 Frissítve: 2017.07.05 08:35

El: Ezzel nem szabad megelégedni – Marko Nikolics

Mint megírtuk, a Videoton 3–3-as döntetlent játszott a Balzan vendégeként a labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóján, így 5–3-as összesítéssel továbbjutott. Lássuk, hogyan értékelték a találkozót a csapatok vezetőedzői.

Marko Nikolics nem volt teljesen elégedett a Balzan elleni továbbjutás után (Fotó: vidi.hu)

 

Marko Nikolics, a Videoton vezetőedzője: 

„Felemás érzéseim vannak. Örülök a teljesítménynek, mert nagyon nehéz körülmények között jó teljesítményt nyújtottunk – a körülmények alatt a pályára és a hőmérsékletre gondolok. Jó passzokat láttam a játékosok között, helyzeteket alakítottunk ki, lőttünk három gólt, kapufánk is volt, helyzeteket alakítottunk ki, ennek örültem, valamint örülök a továbbjutásnak. Annak viszont nem örülök, hogy ma ajándékokat adtunk az ellenfélnek, gólok formájában.”

„Lőttek három gólt, három szituációból – nem is mondanám helyzeteknek a gólt megelőző szituációkat. Ha gólt kapunk egy szép akció után, arra azt mondom, rendben van, ez előfordul. Ma nem erről volt szó, azt mondanám, hogy hiányzott a koncentráció részünkről. Ilyen hibák nem voltak ránk eddig jellemzőek, talán jobb is, hogy ilyen korán jöttek elő, hogy legyen időnk tovább fejlődni. A továbbjutáshoz persze gratulálok a játékosoknak, de azt elmondtam nekik a meccs után, hogy ezzel nem szabad megelégedni, nekünk mindig nyernünk kell – otthon és idegenben is.”

Marko Micsovics, a Balzan vezetőedzője:

„A mai mérkőzésen látottaknak örülök, jó eredményt értünk el a Vidi ellen. Az első meccsen mutatott két hibánk sokba került nekünk, de ma mindent megtettünk egy erősebb ellenféllel szemben, ez ennyire volt elég. Gratulálok a Videoton FC-nek, akik remek vendéglátók voltak egy héttel ezelőtt, sok sikert kívánok nekik a következő körben. A saját játékosaimnak is csak gratulálni tudok, hiszen az utolsó percig küzdöttek egy jó csapattal szemben.”

Forrás: vidi.hu

2020.10.02 09:13:01

Európa-liga H. K.

A döntős Inter sztárja, Romelu Lukaku lett a 2019–2020-as idény legjobb játékosa.

2020.10.01 20:10:21

Európa-liga T. D.

Kabaréba illő találat után került előnybe a Rijeka a Köbenhavn elleni El-selejtezőben.

2020.10.01 19:35:10

Európa-liga PIETSCH TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

Nikolics a mérkőzés elején betalált a Standard Liege otthonában, de a szünet után összeomlott a magyar védelem.

2020.09.24 20:03:09

Európa-liga DUDUCZ TIBOR (Linz)

A LASK 7–0-ra győzte le a 48. perctől kezdve emberhátrányban játszó dunaszerdahelyieket.

2020.09.24 17:32:15

Európa-liga PIETSCH TIBOR (összefoglaló), BACSKAI JÁNOS (percről percre)

A magyar csapat a belga Standard Liege otthonában harcolhatja ki a csoportkört.