El: Egyre nagyobb a Videoton respektje - Paulo Sousa

Vágólapra másolva!
2012.10.25. 22:34
A két vezetőedző a következőképpen értékelte a 2–1-es székesfehérvári győzelemmel végződő, csütörtök esti Videoton–Basel labdarúgó Európa-liga-csoportmérkőzést.

Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője: – Tudtuk, ha ma nyerünk, akkor komoly esélyünk lesz arra, hogy továbbjussunk a csoportból, de a következő három mérkőzésen is keményen kell dolgoznunk a továbblépésért. A játékosok megérdemlik a mai sikert is, mert minden edzésen maximális teljesítményt nyújtanak. Pontosan tudják, mi kell a gólszerzéshez a mérkőzéseken, szakmailag minden eddiginél érettebbek. Pontosan tudjuk, milyenek az ellenfelek, realistának kell maradnunk. Ha sikerül továbbjutnunk a csoportkörből, az hihetetlen eredmény lenne, de ha mégsem, egyáltalán nem lennék csalódott. Egyre nagyobb a Videoton respektje Európában, ez ma is látható volt, mert a Basel mindig két támadóval játszik, de ma egy csatárral futballozott ellenünk.Paulo Sousa, a Videoton vezetőedzője: – Tudtuk, ha ma nyerünk, akkor komoly esélyünk lesz arra, hogy továbbjussunk a csoportból, de a következő három mérkőzésen is keményen kell dolgoznunk a továbblépésért. A játékosok megérdemlik a mai sikert is, mert minden edzésen maximális teljesítményt nyújtanak. Pontosan tudják, mi kell a gólszerzéshez a mérkőzéseken, szakmailag minden eddiginél érettebbek. Pontosan tudjuk, milyenek az ellenfelek, realistának kell maradnunk. Ha sikerül továbbjutnunk a csoportkörből, az hihetetlen eredmény lenne, de ha mégsem, egyáltalán nem lennék csalódott. Egyre nagyobb a Videoton respektje Európában, ez ma is látható volt, mert a Basel mindig két támadóval játszik, de ma egy csatárral futballozott ellenünk.

Murat Yakin, a Basel vezetőedzője: – Láttuk az ellenfél gyengéit és erősségeit, azt is tudtuk, hogy mely területen sebezhető a Videoton, az előnyökből próbáltunk gólokat szerezni, de nagyon jól védett az ellenfél kapusa. Még van lehetőségünk az előrelépésre, mindent megteszünk ezért a következő mérkőzéseken. Még nem tudom a vereség pontos okát, de az biztos, hogy nagyobb koncentráció szükséges a győzelmek megszerzéséhez. Még sohasem láttam így játszani a Baselt, eddig mindig 90 percen át jól játszott a csapat, most azonban voltak hibák a játékunkban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik