El: Doll meghívta a Fradi szurkolóit a stadionba

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2015.07.09. 22:51
null
Doll sajnálja, hogy a szurkolók nem láthatták a győztes csapatot (Fotó: Hegedüs Gábor)
Címkék
A Ferencváros–Go Ahead Eagles (4–1) El-selejtező-visszavágó utáni sajtótájékoztatón nagy tapsot kapó Thomas Doll, a Fradi vezetőedzője arról beszélt, sajnálja a szurkolókat, akik nem láthatták élőben ezt a fölényes győzelmet, ellenben meghívta őket a jövő hétre...

„Ja" – kezdte szokásához híven (németül) Thomas Doll a mérkőzés értékelését, a szakember először is megköszönte a lelkes fogadtatást, ugyanis a sajtóterembe belépve ütemes taps fogadta.

„Úgy gondolom, az idegenben elért 1–1 igen veszélyes eredmény, de szerencsére a srácok nagyon jól játszottak. Jók voltak a párharcokban, jól működött az összjáték, és úgy gondolom, ilyen különbséggel is megérdemelten nyertünk, hiszen a négy gól mellett is voltak kihagyott helyzeteink, ott volt például a tizenegyes" – fogalmazott.

„Egy hét alatt is lehet fejlődni, és ezt most be is bizonyítottuk. Sajnálom azokat a szurkolóinkat, akik az eddigi meccseinken a stadionban buzdítottak minket, és most nem láthatták élőben ezt a sikert, de meghívom őket a jövő heti Európa-liga-mérkőzésünkre" – tette hozzá Doll.

Az FTC vezetőedzője Emir Dilaver sérülése kapcsán kérdésre válaszolva elmondta, a védő szerencsétlenül összefutott az egyik hollanddal, de már jobban van, emiatt nem kell kihagynia.

Különbség – hangulat a Fradi stadionjában és kívül

A vendégek mestere, Dennis Demmers arról beszélt, hogy nem tudták folytatni azt a lendületet, ami az első meccsen jellemezte őket, így hamar eldőlt a mérkőzés.

„Emmenben nagyon jó mérkőzést játszottunk, de azt a lendületet nem tudtuk folytatni. Egy ilyen jó csapat ellen két-három gól már nagyon sok, az első félidőben eldőlt a mérkőzés" – nyilatkozta a lefújás után a Go Ahead Eagles vezetőedzője.

„Sajnos megint kaptunk egy ugyanolyan gólt, mint a múlt héten, de ezután most nem tudtuk a saját játékunkat játszani" – tette hozzá.

ÍGY LÁTTÁK A FŐSZEREPLŐK

EURÓPA-LIGA
SELEJTEZŐ, 1. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ
FERENCVÁROS–GO AHEAD EAGLES (holland) 4–1 (Gera 4., Böde 20., Busai 45., Haraszti 88., ill. Türüc 93.)

Továbbjutott: az FTC, 5–2-es összesítéssel

2. SELEJTEZŐKÖR
FERENCVÁROS
–Zeljeznicar (bosnyák)
Játéknapok: július 16. és 23.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik