El: Dárdai kiakadt a kiesés után, három játékosa bánja

Vágólapra másolva!
2016.08.07. 08:21
Egybehangzó német sajtóinformációk szerint meglesz a következménye, hogy a Hertha némileg meglepetésre kiesett az Európa-liga harmadik selejtezőkörében a dán Bröndby ellen.

A Bild arról számolt be, hogy a magyar vezetőedző több játékost is a cserepadra száműzött, Dárdai Pál ugyanis súlyos hiányosságokat fedezett fel a Hertha középpályáján.

„Mindenki látta, hogy hiányzik a stabilitás onnan” – utalt Dárdai a hibára, a tréner ezt követően azt is elmondta, eljött az ideje annak, hogy kipróbálja a fiatalokat.

A hírek szerint a csapatkapitány Fabian Lustenberger mellett a norvég Per Ciljan Skjelbred és Mitchell Weiser, a Bayern München korábbi szélsője lesz a szenvedő alanya az Európa-ligából való kiesésnek – ezt támasztja alá, hogy a Hertha szombati, al-Dzsazíra ellen 3–2-re megnyert felkészülési mérkőzésén egyikük sem lépett pályára.

Úgy tudják, a három játékos kispadra szorulásával a védőként és középpályásként is bevethető Niklas Stark, a friss szerzemény, a Liverpooltól kölcsönvett Allan és a svájci Valentin Stocker kerülhet előtérbe.

NEMZETKÖZI FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
Hertha BSC (német)–al-Dzsazíra (arab emírségekbeli) 3–2

Hertha: Jarstein – Ronny, Hegeler, Stark, Haragucsi – Allan, Baumjohann (63., Kohls), Stocker, Kurt, Allagui – Schieber (46., Owusu).
Gólszerző: Schieber, Haragucsi 2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik