Nem tudta legyűrni a Cz-t az Arsenal (II), de így is továbblépett

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.02. 21:00
null
Keményen védekeztek a szerbek (Fotó: APF)
Nem tudta odahaza megverni a tartalékos Arsenal a Crvena zvezdát, de a döntetlennel is továbbjutottak a londoniak az Európa-liga H-csoportjából. A négyes másik mérkőzésén az 1. FC Köln megszerezte az első pontjait, öt gólt lőtt ugyanis a BATE együttesének.


EURÓPA-LIGA
CSOPORTKÖR, 4. FORDULÓ

H-CSOPORT
Arsenal–Crvena zvezda 0–0

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

Ahogyan azt Arsene Wenger jó előre megmondta, ismét a tartalékcsapatát küldte pályára a Crvena zvezda ellen – sérülés és eltiltás miatt heten egyébként is hiányoztak a londoni gárdából, amely a következő összeállításban futott ki a gyepre: Macey – Debuchy, el-Neni, Holding – Nelson, Coquelin, Willock, Maitland-Niles – Walcott, Wilshere – Giroud.

Látszott is, hogy finoman szólva sem ismerik egymás gondolatait a játékosok, volt, hogy a kezdőkörben heten is tartózkodtak a labdával és két szerbbel, de az erőviszonyokra jellemző, hogy így is gond nélkül mezőnyfölényt alakított ki a házigazda. Mégis nagyon unalmas lett volna az első félidő, ha nem alakít ki három helyzetet is a Cz, azonban kétszer Matt Macey védett szépen, egyszer meg Richmond Boakye lőtt a kapu mellé kecsegtető helyzetből.

Belehúzott a szünet után az Arsenal, nagyon érett a hazai gól, ám kimaradtak a lehetőségek – ezzel az egy ponttal is továbbjutott ugyanakkor a londoni csapat, a Crvena zvezda pedig maradt a második pozícióban.

ONLIVE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

A CSOPORT MÁSIK MÉRKŐZÉSÉN

Fordulatos meccsen az 1. FC Köln legyőzte a BATE Boriszovot. A hazaiak szerezték meg a vezetést, de a fehérorosz együttes gyorsan fordított. A második félidőben viszont már nem lehetett megállítani a német csapatot, ismét magához ragadta a vezetést, és végül 5–2-re nyert. A Köln fontos három pontot szerzett, mert így életben maradt a továbbjutási reménye.

A H-CSOPORT ÁLLÁSA
1. Arsenal431

8–3+510
2. Crvena zvezda
4
1
2
1
2–2
0
5
3. BATE Boriszov41126–10–4
4
4. 1. FC Köln41

36–7–1
3

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik