El: A Vidi a legnehezebb ellenfél - mondják a Slovannál

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 17:04
Címkék
Nem örülnek felhőtlenül a Videotonnak a szlovák Slovan Bratislavánál a labdarúgó Európa-liga hétfői sorsolása után. Petr Kaspar klubigazgató a lehetséges legnehezebb ellenfélnek tartja a fehérvári csapatot.

„Az öt lehetséges ellenfélből a Videoton a legnehezebb. Jó az, hogy nem kell sokat utaznunk, mint az előző szezonban, amikor Kazahsztánba mentünk. A felkészülés során a közelmúltban már találkoztunk velük, nagyon kiegyenlített mérkőzést játszottunk. Ambiciózus, jó anyagi helyzetű klub – de célunk csak a továbbjutás lehet” – mondta a Slovan hivatalos oldalának Kaspar.

„Azt hiszem, logisztikailag kedvező ez a párosítás, az utazás helyett a felkészülésre koncentrálhatunk. Kis szomszédderbi lesz, ez mindig nehéz párosítást jelent. A Fehérvár nem a tipikus magyar futballiskolát játssza, külföldi edzővel és játékosokkal próbálkozik. Az információszerzéssel nem lesz gond – de a lényeg nemcsak az alapos felkészülés, hanem az, hogy mit mutatunk ebből a pályán” – nyilatkozta Boris Kitka másodedző.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik