El: a Krasznodar vezetőedzője nem aggódik az új érkezők miatt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.31. 09:44
Az NB I-ben szereplő DVTK csütörtökön az orosz FK Krasznodar ellen lép pályára az Európa-liga selejtezőjének harmadik fordulójában. A két csapat már a Nagyerdei Stadionban edz a találkozóra. A debreceni összecsapás előestéjén tartott sajtótájékoztatón udvariasan, de magabiztosan nyilatkozott Oleg Kononov, az oroszok vezetőedzője.

„Nagyon szép ez a létesítmény – utalt a Nagyerdei Stadionra az edző. – Örülünk, hogy ilyen gyönyörű környezetben fogunk játszani, csapatomtól jó játékot, és látványos mérkőzést várok, remélem, hogy sok néző előtt lépnek pályára a labdarúgók” – összegezte várakozásait a 48 éves Kononov a boon.hu kérdésére, továbbá azt is elárulta, hogy a sikeres Európa-liga-szereplés reményében alakították át az együttes keretét, de nem aggódik az összeszokottság hiánya miatt. boon.hu kérdésére, továbbá azt is elárulta, hogy a sikeres Európa-liga-szereplés reményében alakították át az együttes keretét, de nem aggódik az összeszokottság hiánya miatt.

„Már többször, több helyen nyilatkoztam arról, hogy a csoportkörbe akarunk bekerülni, vagyis a mostani és a következő párharcot is sikerrel szeretnénk venni. Ennek jegyében alakítottuk át a játékoskeretünket, ami nagy munka volt, mármint a labdarúgók kiválasztása. Erre nagy hangsúlyt helyeztünk az elmúlt hónapokban.”

A Diósgyőr elleni első mérkőzést követően az FK Krasznodar vasárnap a Lokomotív Moszkva ellen idegenben lép pályára az orosz Premjer-liga első fordulójában.

„Szerintem nem nagy probléma a sok új futballista, hiszen korábban figyeltük őket, tudjuk, hogy kiket igazoltunk, hogy milyen állapotban vannak, és amióta velünk, vannak sikerült beilleszkedniük, vagyis készen állnak a játékra – mondta Kononov, aki azt is hozzátette, hogy a Krasznodarnak nincs sérültje, így a keret minden tagja bevethető lesz Tomiszlav Szivicsék ellen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik