El: a klubikon mosolygott a Fradi ellen, ezért kikerült a keretből

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2019.07.23. 09:08
null
Bolgár jelentések szerint ezért a mosolyért kell bűnhődnie Marcelinhónak (Fotó: Twitter)
A bolgár Ludogorecnél már a Ferencváros elleni hazai vereség és Bajnokok Ligája-búcsú után jelezte Sztojcso Sztoev, hogy a tizenegyest hibázó Jakub Swierczokot megbünteti (mert nem ő volt a kijelölt rúgó). Az Európa-liga-selejtező 2. fordulója előtt (itt folytathatja szereplését a bolgár bajnok) pedig kikerült a keretből a klubot 2011 óta szolgáló brazil Marcelinho. 

 

A topsport.bg cikke szerint a klubikonnak számító, már honosított brazil középpályást, Marcelinhót azért nem nevezte a Ludogorec vezetőedzője, Sztojcso Sztoev a Valur Reykjavík elleni, idegenbeli El-selejtezőre, mert a Ferencváros elleni BL-selejtezőn ironikus mosollyal reagált, amikor a 64. percben, 3–1-es Fradi-vezetésnél lecserélte őt a szakember.

A 2011 óta a Ludogorecben több mint 300 tétmeccsen játszó, ezeken 92 gólt szerző, 34 éves Marcelinho már a múlt hétvégi, a Beroe Sztara Zagora ellen 4–2-re megnyert bajnokin sem szerepelt. Azon a meccsen ismét két gólt szerzett a Ferencváros ellen egyszer sem kezdő és csak egy félidőt játszó román Claudiu Keserü, aki két forduló alatt négyszer talált be a bolgár élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik