El: A két kiállítás döntötte el a továbbjutás sorsát - Garami

Vágólapra másolva!
2012.07.12. 21:45
A labdarúgó Európa-liga első selejtezőkörének visszavágóján az MTK Budapest 2–1-es vereséget szenvedett a szlovák Senica vendégeként, így 3–2-es összesítéssel búcsúzott az európai kupaporondtól. Garami József, az MTK szakmai igazgatója szerint a két mérkőzés egy-egy piros lapján nem tudta túltenni magát csapata.

„Két olyan sárga lapot kaptunk a mérkőzés elején, amelyet nem lett volna szabad. Ehhez sajnos az is hozzájárult, hogy a játékvezető nem minden esetben volt következetes” – értékelte az összecsapást a mérkőzést közvetítő Digi Sportnak Garami József.Garami József.

„Az ellenfélben sok jól fejelő játékos van, és egy mintaszerű fejes gól megpecsételte a sorsunkat. Azt kell mondanom, a mienk volt a parti: nagy helyzeteket hagytunk ki, olyanokat, amiket nem szabad. Ráadásul egy nullás vezetésünknél elrontottuk azokat a passzokat, amelyekből lehetőségeket alakíthattunk volna ki. Összességben azt mondhatom, a két kiállítás döntötte el a továbbjutás kérdését” – mondta az MTK szakmai igazgatója.

Kanta József az első mérkőzésen tizenegyest hibázott, de a visszavágó második félidejében is elvállalta a büntetőt, és gólra váltotta azt – igaz, ez is kevés volt a továbbjutáshoz.

„Bíztam magamban. Tudtam, hogy az első mérkőzésen csak technikai hibát követtem el, így nem tartottam a tizenegyestől. Vezettünk ismét, de nem találtuk az ellenszert az ívelgetős foci ellen, és egy gyönyörű fejes gól fordulatot hozott a mérkőzésbe. Úgy érzem, jobban játszottunk, de az ellenfél fizikai futballja többet ért ma” – mondta Kanta József.

A találkozóról itt olvashatja tudósításunkat!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik