El: a hannoveriek emelt fővel búcsúztak

Vágólapra másolva!
2013.02.22. 07:04
Hannoverben a vezetőedző és a játékosok is úgy vélik, emelt fővel távoztak az Európa-ligából, amelyben a legjobb 16 köz é kerülésért vívott párharc második mérkőzésén sikerült vezetést szerezni, de a továbbjutást érő második gól helyett a sérülések és a hótakarítás miatti hosszabbítás 9. percében az Anzsi egyenlített, s így 4–2-es összesítéssel továbbjutott.

„Megtettük, amit lehetett, a meccs első pillanatától kezdve támadtunk, miközben hátul is figyelnünk kellett, hiszen az Anzsi kontrái miatt hatalmas volt rajtunk a nyomás. Legalább a győzelmet megérdemeltük volna" – mondta Mirko Slomka vezetőedző.

„A visszavágón mi voltunk a jobbak. ha az első félidőben kihasználjuk valamelyik helyzetünket, és gólt szerzünk, a továbbjutás is megvan. De nem kereshetünk kifogásokat" – fogalmazott a Hannover gólját Huszti Szabolcs gólpassza után megszerző Silva Pinto.

„Keserű a búcsú, főleg, hogy tényleg kialakítottuk az esélyt a továbbjutásra.Bár nagyon jól játszottunk, a végén csak az eredmény számít" – mondta Christian Schulz csapatkapitány.

„Nem hiszem, hogy szégyent vallottunk volna, megint megmutattuk magunkat Európának, és emelt fővel távozhatunk" – tette hozzá Jan Schladrauff.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik