Nemzetisport.hu 2010.10.20 19:23 Frissítve: 2014.11.27 01:03

Dzsudzsák: Olyan, mintha fateromék ellen játszanék

Fred Rutten, a PSV vezetőedzője és Dzsudzsák Balázs, a holland csapat magyar válogatott középpályása egy nappal a PSV elleni Európa-liga-találkozó előtt sajtótájékoztatót tartott a Puskás Ferenc Stadionban. Dzsudzsák elmondta, speciális lesz számára a mérkőzés, de megpróbálja félretenni érzelmeit. Rutten nehéz találkozóra számít, de leszögezte, hogy nyerni jöttek Magyarországra.

Dzsudzsák megpróbálja félretenni az érzelmeket (Fotó: Havran Zoltán)

A sajtótájékoztatót ezúttal Dzsudzsák Balázs kezdte, aki felváltva angolul és magyarul válaszolt az újságírók kérdéseire.

„Ötven jegyet adtam szüleimnek és barátaimnak, nagyon sokan kíváncsiak erre a mérkőzésre – kezdte a sajtótájékoztatót Dzsudzsák. – Szerencsés vagyok, hogy a Debrecennel játszhatok, olyan, mintha a fateromék ellen kellene pályára lépnem. Mindenkit nagyon jól ismerek a Lokinál, de most egy kicsit félre kell tenni az érzelmeket, már amennyire ez lehetséges. Azt szeretném, hogy a mérkőzés után is megmaradjon a jó hangulat, függetlenül az eredménytől.

 
 
Ön szerint mi lesz a Debrecen–PSV El-mérkőzés végeredménye?
Összes szavazat:9184
Szavazás kezdete: 2010. 01. 01
A szavazást lezárták.
Debreceni győzelem. - 46%
Eindhoveni győzelem. - 45%
Döntetlen. - 8%
 

A tavalyi Debrecent sokkal jobban ismertem, mint a mostanit. Úgy látom, kicsit gyengült a DVSC, régen nem fordult elő ilyen, hogy például négyet kap a Loki a Siófoktól. Mint korábban elmondtam, sokarcú csapat a Debrecen. Abban biztos, vagyok, hogy számukra is speciális lesz ez a mérkőzés, és 120 százalékos teljesítményt nyújtanak a debreceni játékosok.”

„Nagyon nehéz mérkőzés lesz ez Balázs számára, tudnia kell kezelni a frusztrációját – mondta már Fred Rutten, a PSV vezetőedzője. – De nemcsak számára, hanem nekünk is fontos a holnapi találkozó. Nem lesz könnyű dolgunk, a Debrecen Genovában is jól védekezett. Küzdelmessé válhat számunkra a találkozó, ha sokáig nem tudunk betalálni. Mindenki emlékszik még a Metaliszt elleni 5–0-s vereségre, de tisztában vagyok vele, hogy jó játékosok alkotják a magyar bajnokot. Mindenképpen nyerni jöttünk Magyarországra. Hiába lesz nehéz a mérkőzés, mi pontokért jöttünk ide. Nagyon összeszedte magát a Sampdoria, amely nagy riválisunk a csoportban, már csak miattuk is muszáj legyőznünk a Debrecent.”

A Debrecen–PSV találkozót a Story Tv4 élőben közvetíti csütörtökön 19 órától!

 

2020.03.12 18:36:16

Európa-liga BACSKAI JÁNOS

Gyakorlatilag a legjobb nyolc közé jutott a United, de hogy mikor lesz a visszavágó, és mikor a következő kör...

2020.02.28 17:38:06

Európa-liga B. J.

Jobban kezdtek Szoboszlaiék, a magyar középpályás gólpasszt adott, de André Silvával nem bírtak.

2020.02.27 13:29:59

Európa-liga H. D.

A hosszabbítás legvégén Juszef el-Arabi az El-nyolcaddöntőbe lőtte a görög csapatot.

2020.02.27 20:29:11

Európa-liga B. J.

Villant egy piros lap, Mata, Bruno Fernandes és Ighalo remekelt, a hajrában Fred két gyönyörű gólt szerzett.

2020.02.20 19:30:46

Európa-liga CS. Z.

Megszakadt az Olympiakosz 18 meccs óta tartó veretlenségi sorozata • Lacazette villanása döntött.