A férfikapitány egységes stílust akar; a tündérmese véget ért

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.09.19. 23:28
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

• Elkezdte szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-ligában: csütörtök este az Espanyol otthonában lépett pályára, és bravúrponttal távozott. A találkozóról Borbola Bence küldött helyszíni tudósítást.
• Elkezdte szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-ligában:
csütörtök este az Espanyol otthonában lépett pályára, és bravúrponttal távozott. A találkozóról Borbola Bence küldött helyszíni tudósítást.

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia FC edzője örül a pillanatnyi harmadik helyezésnek, és azt reméli, sikerül megtalálnia az egyensúlyt – azaz a klub játékosokat is nevel, és közben eredményes is lesz. Zombori András interjúja.

• Egységes stílust akar a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya: Gulyás István azt szeretné, ha néhány éven belül a serdülőktől a felnőttekig ugyanazt a kézilabdát játszanák a válogatottak. A szakemberrel Nagy Péter beszélgetett.

• A tündérmese vége. A Formula–1-es évad egyik legnagyobb sztorija Robert Kubica nyolc idényt követő visszatérése volt a Williamsszel, ám csütörtökön kiderült, a lengyel pilóta mesébe illő története csupán egy évig tartott. Zsoldos Barna írása.

• Az ATP először levegőnek nézte a Laver-kupát, most már eltiltani sem mer az érdekében – Roger Federer rendezvénye harmadik felvonásának legfontosabb részleteit Klein Ron foglalta össze.

• Sikeres kvótavadászat. A honosított Muszukajev Iszmail, valamint Sastin Marianna is a bronzéremért küzdhet a kazahsztáni birkózó-világbajnokságon, az olimpiai indulás jogát már mind a ketten kiharcolták. A helyszínről Kohán Gergely tudósított.

Pénteki Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Alekszejev Tamara az öt tusa mellett egy hatodikat is vállalt; Theodoreán Alexandra üzenete Medgyessy Dórának: csak a szokásosat kapja!; Negyven-ötven tagú stáb segít a kézilabda BL közvetítéseinél.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik