nemzetisport.hu 2019.09.19 23:28 Frissítve: 2019.09.20 00:27

A férfikapitány egységes stílust akar; a tündérmese véget ért

A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

 

• Elkezdte szereplését a Ferencváros labdarúgócsapata az Európa-ligában: csütörtök este az Espanyol otthonában lépett pályára, és bravúrponttal távozott. A találkozóról Borbola Bence küldött helyszíni tudósítást.

Hornyák Zsolt, a Puskás Akadémia FC edzője örül a pillanatnyi harmadik helyezésnek, és azt reméli, sikerül megtalálnia az egyensúlyt – azaz a klub játékosokat is nevel, és közben eredményes is lesz. Zombori András interjúja.

• Egységes stílust akar a férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya: Gulyás István azt szeretné, ha néhány éven belül a serdülőktől a felnőttekig ugyanazt a kézilabdát játszanák a válogatottak. A szakemberrel Nagy Péter beszélgetett.

• A tündérmese vége. A Formula–1-es évad egyik legnagyobb sztorija Robert Kubica nyolc idényt követő visszatérése volt a Williamsszel, ám csütörtökön kiderült, a lengyel pilóta mesébe illő története csupán egy évig tartott. Zsoldos Barna írása.

• Az ATP először levegőnek nézte a Laver-kupát, most már eltiltani sem mer az érdekében – Roger Federer rendezvénye harmadik felvonásának legfontosabb részleteit Klein Ron foglalta össze.

• Sikeres kvótavadászat. A honosított Muszukajev Iszmail, valamint Sastin Marianna is a bronzéremért küzdhet a kazahsztáni birkózó-világbajnokságon, az olimpiai indulás jogát már mind a ketten kiharcolták. A helyszínről Kohán Gergely tudósított.

Pénteki Sportkrém-mellékletünk tartalmából. Alekszejev Tamara az öt tusa mellett egy hatodikat is vállalt; Theodoreán Alexandra üzenete Medgyessy Dórának: csak a szokásosat kapja!; Negyven-ötven tagú stáb segít a kézilabda BL közvetítéseinél.

2019.10.03 22:33:07

Európa-liga SOMOGYI ZSOLT

NS-VÉLEMÉNY. Tanulsága tehát rengeteg van a csütörtöki mérkőzésnek.

2019.10.03 20:26:07

Európa-liga B. Á.

Gabriel Martinelli a Ligakupa után az Európa-ligában is duplával mutatkozott be.

2019.10.03 18:23:27

Európa-liga T. I.

A United legalább két tizenegyes gyanús szituációt megúszott a mérkőzésen. A hajrában aztán Rashford sem kapott meg egy büntetőt.

2019.10.03 15:50:48

Európa-liga H. D.

Hiába játszott veszélyesebben az orosz csapat, a spanyolok megbüntették a hibáikat.