El: Sallai Rolandot dicsérte a Freiburg edzője

Vágólapra másolva!
2024.02.23. 08:43
picture allianceChristian Streich szerint Sallai Roland rendkívül jó meccset játszott a Lens ellen (Fotó: Getty Images)
Elsősorban Sallai Rolandot és csapata küzdőszellemét dicsérte Christian Streich, a Freiburg labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután a német együttes kétgólos hátrányból 3–2-re nyert, és továbbjutott az Európa-liga nyolcaddöntőjébe a Lens ellen.

Az első meccsen született 0-0 után csütörtökön a franciák már a szünet előtt 2-0-ra vezettek, a magyar támadó a 67. percben szépített, majd a második félidő ráadásának második percében egyenlített. A győztes találatot Michael Gregoritsch szerezte a 99. percben.

„Rendkívül jó meccset játszott” – nyilatkozta Sallairól Streich. Hozzátette, a 26 éves játékost két gólja kiemelte a mezőnyből, már hetek óta jó formában van, feltűnően dinamikus.

„Nagyon fegyelmezett, változtatott egy-két olyan dolgon, amik korábban nem tettek jót a teljesítményének” – hangsúlyozta Streich. A tréner kiemelte azt is, hogy minden játékos hozzáállása rendkívül profi volt, beleértve a cseréket is, és a Freiburg megérdemelten jutott tovább.

EURÓPA-LIGA
A NYOLCADDÖNTŐBE JUTÁSÉRT, VISSZAVÁGÓ
Freiburg (német)–Lens (francia) 3–2 (Sallai 68., 90+2., Gregoritsch 99., ill. Pereira da Costa 28., Wahi 45+2.) – hosszabbítás után
Továbbjutott: Freiburg 32-es összesítéssel


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik