DVSC: Sokat jelent, hogy nem szidtak a szurkolók, pedig most jogos lenne – Bárány

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2023.08.18. 09:56
A gól nélküli első meccs után hazai pályán, a Nagyerdei Stadionban hamar hátrányba került a Debreceni VSC a Rapid Wien elleni Ekl-selejtezőn, és a folytatásban sem álltak le az osztrákok. A vendégek 5–0-ra győztek Debrecenben, így jutottak tovább a következő fordulóba, s az olasz Fiorentinával mérkőznek meg a főtáblára jutásért. A találkozó után a csereként beállló Bárány Donáttal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Bárány Donát szomorúan nyilatkozott kameránk előtt.

„Nem tudom, hogy ekkora különbség volt-e a két csapat között, de az biztos, hogy volt különbség, egyértelműen nem a mi javunkra. Megérdemelten nyertek. Szerintem a labdakihozatalaink nem voltak olyanok, mint kint, a második labdákat rendre ők szedték fel, és nagyon veszélyes kontrákat tudtak ezekből vezetni. Főleg a mi térfelünkön folyt így a játék, mert sok labdaeladás volt, abból megindultak, és sok helyzetet tudtak kialakítani.”

Videónkban elmondja, szerinte hányadik gól törte meg végleg a csapatot, de szóba kerül az öltözői és a lelátói hangulat is – több mint 16 ezren látogattak ki a Nagyerdei Stadionba. Az is kiderül, mit tehetnek azért, hogy fenntartsák Debrecenben a futball-lázat.

PARÁDÉS HANGULAT, KÖZEL TELT HÁZ, REMEK ÉLŐKÉP A TALÁLKOZÓ ELŐTT

EURÓPA-KONFERENCIALIGA, SELEJTEZŐ
3. FORDULÓ, VISSZAVÁGÓ

Debreceni VSCRapid Wien (osztrák) 0–5 (0–2)
Debrecen, Nagyerdei Stadion,16 500 néző. Vezette: Sztavrev (északmacedón)
DVSC: Megyeri – Kusnyír (Baranyai, 73.), Dreskovics, O. Romancsuk, Manrique – Lagator, Loncsar – Szécsi (Domingues, a szünetben), Dzsudzsák (Mance, 86.), Oliveira (Kiziridisz, 61.) – Dorian Babunszki (Bárány, 73.). Vezetőedző: Szrdjan Blagojevics
RAPID: Hedl – Schick, Querfeld (Hoffmann, 75.), Cvetkovics (Sollbauer, 82.), Auer (Moormann, 75.) – Sattlberger, Oswald, Kerschbaum – Seidl, Burgstaller (Mayulu, 79.),Grüll (Bajic, 79.). Vezetőedző: Zoran Barisic
Gólszerző: Seidl (15.), O. Romancsuk (44. – öngól), Grüll (51.), Burgstaller (72.), Bajic (90.)

ONLIVE SZÖVEGES TUDÓSÍTÁS, KEZDŐCSAPATOK, STATISZTIKÁK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik