El: Allegri kiakadt, káromkodott a sajtótájékoztatón

M. B.M. B.
Vágólapra másolva!
2023.02.17. 13:40
null
Massimiliano Allegri nem vette jó néven a csapatát érő kritikákat (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a Juventus csupán 1–1-es döntetlent játszott a Nantes-tal hazai pályán a labdarúgó Európa-liga nyolcaddöntőjébe jutásért vívott első mérkőzésen. A találkozó után Massimiliano Allegri, a torinói csapat vezetőedzője értékelte a látottakat.

Nincs értelme azzal foglalkozni, hogy tizenegyes volt-e vagy sem (a találkozó hajrájában Bremer fejese elakadt a nantes-i Centonze karjában – a szerk.). Elherdáltuk az előnyünket, tehát jobban is játszhattunk volna. A továbbjutás Franciaországban dől el. Magabiztosnak kell lennünk, mivel Nantes-ban nehéz mérkőzés vár ránk” – értékelte a hazai döntetlent Massimiliano Alegri, aki ezután visszaszólt a „zebrák” játékát kritizálóknak.

Nem az egy–nullás győzelem volt a célom, sohasem ezzel az utasítással küldtem a csapatomat a pályára. Az, hogy az én együtteseim csak egy góllal nyernek, egy hatalmas klisé. Elég már ebből a f…ságból. Elég megnézni a csapataim statisztikáit, mindig a legjobb védelem és a legeredményesebb támadósor jellemezte őket” – csattant fel az olasz mester.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik