El: Támadás! - Balakov kiadta a jelszót a DVTK ellen

Vágólapra másolva!
2014.07.17. 09:42
Egy ponttal maradt le a bajnoki címről az előző idényben a bolgár Liteksz Lovecs, ami sokat elárul a Diósgyőr csütörtöki El-ellenfeléről. Ennek megfelelően a második selejtezőkörre kitűzött céljaik is önbizalomról tesznek bizonyságot: az első, hazai meccsen csak a győzelmet tartják elfogadható eredménynek, és ráadásként azt is minél előbb be akarják biztosítani.

„Csakis a győzelem jöhet szóba – mondta Kraszimir Balakov, a Liteksz Lovecs edzője a bolgár sportonline-nak. – Agresszívan és gólra törően kell játszanunk, hogy minél előbb eldöntsük a mérkőzést. Megnyugtató előnnyel szeretnénk Magyarországra utazni, ám fontos, hogy végig türelmesen futballozzunk."Kraszimir Balakov, a Liteksz Lovecs edzője a bolgár sportonline-nak. – Agresszívan és gólra törően kell játszanunk, hogy minél előbb eldöntsük a mérkőzést. Megnyugtató előnnyel szeretnénk Magyarországra utazni, ám fontos, hogy végig türelmesen futballozzunk."

A klub eddig háromszor ünnepelhetett bajnoki címet, míg a kupát négyszer sikerült elhódítania. Mivel a bajnokság még Bulgáriában sem kezdődött el, egyelőre kérdéses, milyen formában lehet az 1921-ben alapított együttes.

LABDARÚGÓ EURÓPA-LIGA
2. SELEJTEZŐKÖR, 1. MÉRKŐZÉS

(a magyar érdekeltségű mérkőzések)
Liteksz Lovecs (bolgár)–DIÓSGYŐRI VTK 19.45 (élőben az NSO-n!)
GYŐRI ETO–IFK Göteborg (svéd) 20 óra (Tv: M2 – élőben az NSO-n!)
HNK Rijeka (horvát)–FERENCVÁROS 20.30 (Tv: Duna – élőben az NSO-n!)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik