Nagy nevek és Paul Ince a Fradi ellenfelénél?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.23. 15:08
null
Paul Ince-et akarja edzőnek a Sliema befektetőjelöltje (fotó: Action Images)
Mint azt korábban megírtuk, a Sliema Wanderers lesz a Ferencváros ellenfele az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában. A Times of Malta futballszakírójától megtudtuk, hogy a csapatnak jelentős erősítési tervei vannak.

 

A Sliema Wanderers eddig egyetlen játékost szerződtetett, igaz, ő veretes névnek számít a szigetországban. A 33 éves Michael Mifsud a Melbourne Heart csapatától tért vissza Máltára, a Wanderersnél 1997 és 2001 között, valamint 2004-ben is játszott.

De a tervek szerint nem csak Mifsud az egyetlen nagy célpont. Ahogy a Times of Malta futballszakírójától megtudtuk, egy külföldi befektetői csoport fel akarja virágoztatni a máltai futball legsikeresebb klubját, amely viszont 2005 óta nem tudott élen végezni a bajnokságban. A csapat legutóbb is csupán ötödik volt, és csak azért indulhat a nemzetközi porondon, mert a kupadöntőben a bajnoki címet is megnyerő Vallettától kapott ki.

A befektetőjelöltek több neves külföldi játékost ígértek, elsősorban a korábbi Manchester United- és Arsenal-védő Mikaël Silvestre neve került szóba. Edzőnek viszont Paul Ince-et ígérik, aki az angol futball igazi legendája, és már a Premier League-ben is dolgozhatott, igaz, a Blackburn Roversnél sok sikert nem ért el. Ince az előző szezonban a másodosztályú Blackpoolt irányította.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik