El: északír játékvezető a Fradi, andorrai a Diósgyőr meccsén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.30. 06:50
Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette az Európa-liga első fordulójában az első mérkőzések játékvezetői küldéseit.

A Ferencváros kedden a Sliema Wanderers otthonában lép pályára, ezt a meccset Arnold Hunter vezeti. Az északír játékvezető 35 éves, 2011 óta a nemzetközi keret tagja, magyar klubcsapattal még nem találkozott. 2011-ben a magyar U17-es válogatottnak vezetett egy Eb-selejtezőt, akkor Szombathelyen 2–1-re kikaptunk Romániától.

Segítői Richard Storey és David Anderson, a negyedik játékvezető Tim Marshall. Az ellenőr a dán Jan Carlsen lesz.

A Diósgyőr–Birkirkara összecsapáson az andorrai Ignasi Villamayor Rozados fújja a sípot. A 41 éves játékvezető 2008 óta FIFA-kerettag, szezononként egy nemzetközi kupameccset szokott kapni. Magyar klubcsapattal még nem találkozott, de a magyar U19-es válogatottnak a Ciprus ellen 2–1-re megnyert Eb-selejtezőt, az U17-eseknek meg a Luxemburg elleni 1–1-re végződött Eb-selejtezőt fújta.

Segítői Laudino Lopez Fidalgo és Hugo Ricardo Jourdan Pereira. A negyedik játékvezető Robert González Salvado. Az ellenőr az olasz Cosimo Bolognino lesz.

Egy magyar játékvezetői csapat érdekelt a fordulóban: a macedón Turnovo és a grúz Csihura meccsét a Németh Ádám, Varga Zsolt, Lémon Oszkár, Szabó Zsolt négyes vezeti, az ő munkájukat a skót John Fleming ellenőrzi.

Vágner László a Pjunik–Asztana meccsen ellenőrzi a lengyel Tomas Musial munkáját, míg Esterházy Márton a Banga–Sligo Rovers, Berzi Sándor pedig a Rudar Velenje–Laci összecsapáson lesz UEFA-ellenőr.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik