El: Nem kell szégyenkeznünk a teljesítményünk miatt - Bozsovics

Vágólapra másolva!
2012.11.09. 15:20
A Videoton tegnapi, Basel elleni Európa-liga-mérkőzésén az 1–0-s vereség ellenére a fehérváriak legjobbja a montenegrói kapus, Mladen Bozsovics volt. A futballista csapata hivatalos honlapjának nyilatkozott a találkozóról.

Bozsovics bázeli teljesítményét a svájci sajtó is méltatta, ám a montenegrói kapus úgy véli, nem ez volt a legjobb meccse a Videotonban.

„Az én véleményem az, hogy a Trabzonspor elleni teljesítményem volt eddig a legjobb, ráadásul az a mérkőzés maradt számomra az eddigi legemlékezetesebb is a Vidiben, hiszen büntetőpárharc után, saját közönségünk előtt harcolhattuk ki a csoportkörbe jutást” – nyilatkozta a vidi.hu-nak a kapuvédő, aki kérdésre válaszolva külön is kitért a három legnagyobb védésére.

„Igazából mindhárom alkalommal nagyot kellett nyújtóznom, de talán a legnehezebb dolgom a második hazai helyzetnél, Streller közeli lehetőségénél volt, hiszen a támadó nagyon közelről és erősen fejelte meg a labdát. De legalább ilyen nehéz volt Frei közeli lövését is kivédenem – mondta Bozsovics, aki szerint nem érte őket meglepetés Bázelben. – A mérkőzés körülbelül olyan volt, mint amilyenre számítottunk. Tudtuk, hogy a hazaiaknak mindenáron nyerniük kell ahhoz, hogy versenyben maradjanak és mindent meg is tesznek ennek érdekében. Nyolcvan percig sikerült hatástalanítanunk a támadásaikat, sajnos azonban végül lőttek egy gólt, amellyel megnyerték a meccset. Ettől függetlenül szerintem nincs okunk szégyenkezni a teljesítményünk miatt.”

A kapus a következő, Genk elleni Európa-liga-meccsről is beszélt: „A november 22-i székesfehérvári találkozó tulajdonképpen egy döntő lesz számunkra. Nagyon fontos, hogy a szurkolók is átérezzék annak a mérkőzésnek a jelentőségét, és ahogy eddig, aznap is sokan biztassanak bennünket a helyszínen.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik