Videoton: Renato Neto számára különleges meccs következik

Vágólapra másolva!
2012.10.02. 08:40
Az Európa-liga csoportkörének második fordulójában csütörtökön Videoton–Sporting mérkőzést rendeznek. A fehérváriak brazil középpályása, Renato Neto különleges helyzetben van, hiszen az előző szezonban még a lisszaboniak színeiben lépett pályára a második számú európai kupasorozatban – írja a vidi.hu.

„Bevallom, különleges helyzetben vagyok, hiszen a Sportinghoz köt a szerződésem, vagyis a portugál csapat kölcsönjátékosaként küzdök minden erőmmel a Vidi sikeréért. Ilyenkor az emberben még erősebb a bizonyítási vágy, tehát a csütörtöki Európa-liga-meccs nem egy hétköznapi esemény lesz az életemben" – mondta Renato Neto a Videoton hivatalos honlapján.

„A Sporting nagy klub, tiszteletre méltó múlttal és eredményekkel, és kitűnő játékosokkal, akik nagyszerű produkciókra képesek. Nem hiszem, hogy lenne gyenge pontjuk. Ugyanakkor ha tudjuk azt a játékot és teljesítményt nyújtani, amire képesek vagyunk, van esélyünk még egy ilyen nagy nevű csapat ellen is. Természetesen figyelemmel követem a portugál bajnokságot is: szerintem csütörtöki ellenfelünk egyáltalán nem nyújt rossz teljesítményt, de a jó játék egyelőre még nem mutatkozik meg az eredményekben. Biztos vagyok benne, hogy ez hamar megváltozik" – folytatta a brazil középpályás.

A 21 esztendős futballista visszaemlékezett a tavaszi Sporting–Manchester City Európa-liga-párharcra is.

„Ha egy focista egy olyan csapat ellen léphet pályára, mint a Manchester City, az örök élmény marad számára. Karrierem meghatározó állomása az a párharc. Az első találkozón 1–0-ra győztünk, és bár a visszavágón kikaptunk, összesítésben továbbjutottunk" – zárta szavait Neto.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik