El: keddtől kaphatók a jegyek a Videoton meccseire

Vágólapra másolva!
2012.09.13. 13:09
Szeptember 18-tól kaphatók a Videoton hazai, Európa-liga-csoportmérkőzéseire szóló jegyek és bérletek. A fehérváriak jegyértékesítési hálózata két új budapesti ponttal, a Sóstói Stadion pedig 276 új székkel bővült, felkészülve a megnövekedett szurkolói érdeklődésre.

Szeptember 18. és szeptember 25. között csak Európa-liga-bérletet, azaz a három hazai El-meccs belépőjét lehet egyidejűleg megvásárolni. Ebben az időszakban a szezonbérlettel rendelkező szurkolók akciós áron maximum két darab El-bérletet vásárolhatnak, amelyből az egyik a szezonbérleten feltüntetett saját helyére szól, míg a másik a rendelkezésre álló szabad helyek bármelyikére. Teljes árú bérlet korlátlan mennyiségben vásárolható a szabad helyekre, szezonbérlettel rendelkező és nem rendelkező szurkolók részére is.

Szeptember 26. és október 3. között felszabadítják a szezonbérletesek számára fenntartott, de ki nem használt foglalásokat, így ebben az időszakban már nem lehet igénybe venni a szezonbérletes kedvezményt. Szintén szeptember 26-tól – az Európa-liga-bérlet mellett – megnyílik a lehetőség az egyes meccsekre külön-külön történő jegyvásárlásra is.

Október 4-én, a Videoton első hazai El-meccsének napján még lesz lehetőség El-bérlet, valamint mérkőzésjegy vásárlására is.

A jegy- és bérletvásárlással kapcsolatban bővebben a Videoton hivatalos honlapján, a vidi.hu-n olvashat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik