El: Benne volt a játékunkban az egyenlítés - Gyurcsó

Vágólapra másolva!
2012.09.21. 11:22
Gyurcsó Ádám, a Videoton szélsője a fehérvári klub hivatalos honlapjának értékelte a Genk elleni tegnapi vesztes Európa-liga-mérkőzést, és elmondta, meglepődött, hogy ezúttal a bal szélen kellett futballoznia, de tetszett neki az új feladatkör.

„Annak természetesen örülök, hogy ezúttal is pályára léphettem egy komoly nemzetközi tétmérkőzésen, az eredmény miatt azonban én is és a csapattársaim is csalódottak vagyunk. Nem érzem úgy, hogy a három nullás végeredmény reálisan tükrözné a két fél közti különbséget. Az első félidőben szerintem kiegyenlített játékot láthattak a nézők, a másodikban viszont, úgy érzem, mi játszottunk aktívabban, többet támadtunk, és benne volt, hogy kiegyenlítünk. Bevallom, amikor Paulo Sousa szólt, hogy beállok, de nem a jobb oldalra, hanem a bal szélre – ahol korábban még sosem szerepeltem –, akkor kicsit meglepődtem, de ahogy pályára léptem, tudtam, mi a dolgom. Tetszett, hogy a bal szélről megindulva, befelé tudok cselezni, és így akár lövőhelyzetet is ki tudok alakítani magamnak. Úgy érzem, sikerült egyből felvennem a játék ritmusát, de ez ezen a szinten természetes kell hogy legyen" – értékelt a vidi.hu-nak Gyurcsó Ádám.

„Ahogy mondtam, most ugyan mindenki nagyon csalódott az eredmény miatt, de nincs sok időnk búslakodni. Péntek délelőtt még egy átmozgató edzésünk lesz itt Belgiumban, aztán következik a félnapos hazaút, szombaton pedig már a vasárnapi, ETO elleni rangadóra készülünk. Tisztában voltunk azzal, hogy ha bejutunk az El-csoportkörbe, akkor nagyon sűrű lesz a programunk, azonban a szakmai stáb remekül felkészített bennünket arra, hogy mind fizikálisan, mind pedig mentálisan bírjuk ezt a sorozatterhelést. Végezetül, de nem utolsósorban azt is el szeretném mondani, nagyon jó érzés volt a csapat számára, hogy az egész vendégszektort megtöltötték a Vidi-szurkolók, és végig hangosan biztattak bennünket" – tette hozzá a válogatott futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik