El: a Trabzonspor edzője jó védőmunkát vár a Videotontól

Vágólapra másolva!
2012.08.21. 19:32
Senol Günes, a török Trabzonspor vezetőedzője óvatosságra intette a Videoton erejét lebecsülő török szurkolókat, ugyanakkor kifejezte reményét, hogy kapott gól nélkül nyerik meg a két csapat csütörtöki, törökországi mérkőzését a labdarúgó Európa-liga selejtezőjének playoffkörében.

„Mi, törökök hajlamosak vagyunk úgy esélyt latolgatni, hogy semmit sem tudunk az ellenfél múltjáról – mondta Senol Günes. – Nos, aki idáig eljut, az nem lehet gyenge, arról nem is beszélve, hogy a Videoton két erős ellenfelet, a Slovant és a Gentet ejtette ki. Egy jó csapat mindig arra törekszik, hogy ne érje meglepetés a pályán. Mi is igyekeztünk mindent megtenni ennek érdekében.”

A Star című újság olyan idézetet is közöl a rutinos vezetőedzőtől, amelyben a magyar csapatról alkotott szakmai véleményét összegzi.

„Különösen a védőjátéka jó, és az sem titok számunkra, hogy technikás futballistákkal, jó néhány külföldivel megerősített csapattal lesz dolgunk. Szervezetten, gyorsan játszik, de ez nem jelenti azt, hogy ne érezném képesnek csapatomat arra, hogy kiharcolja a továbbjutást. Fontos lenne úgy megnyerni az első mérkőzést, hogy ne kapjunk gólt. Szerintem jók leszünk, és nagyszerű közönségünk támogatásával képesek leszünk olyan eredményt elérni, amilyenre szükségünk van.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik