DVSC: Felelőtlenség jóslásokba bocsátkozni - Kondás

Vágólapra másolva!
2012.06.25. 14:57
Mint beszámoltunk róla, az albán Skënderbeu Korcë labdarúgócsapata lesz a bajnok DVSC-Teva ellenfele a Bajnokok Ligája selejtezőjének második fordulójában. Kondás Elemér, a Debrecen vezetőedzője szerint felelőtlenség lenne jóslásokba bocsátkozni, mivel nem ismerik ellenfelüket.

„A sorsolás természete olyan, hogy mindig lehetne jobb és rosszabb csapatot is kapni. Mi az albánokat kaptuk, rájuk kell a lehető legjobban felkészülni. Nem szeretek jóslásokba bocsátkozni, ez esetben ez azért sem lenne szerencsés, s azért is lenne felelőtlenség, mert nem ismerjük az albán csapatot. Persze meg fogjuk ismerni, s mindent meg fogunk tenni, hogy a két párharc végén mi jussunk tovább” – nyilatkozta a dehir.hu-nak Kondás Elemér vezetőedző.dehir.hu-nak Kondás Elemér vezetőedző.

Dombi Tibor, a Debrecen rutinos futballistája szerint a pályán is bizonyítani kell, hogy ők az esélyesek:

„Én sem tudok túl sokat az albán bajnokról, de úgy látom, papíron mi vagyunk a jobbak, a keretünk is többet ér. Persze ez csak körülbelül tíz percig számít, nekünk a pályán is bizonyítanunk kell, hogy jobb a csapatunk” – nyilatkozta a 38 éves szélső középpályás.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik