El: „Nem szabad felvenni a szlovákok alattomos stílusát” - Tokody

Vágólapra másolva!
2010.07.08. 13:33
Mint ismeretes, a Győri ETO FC ma az Európa-liga 1. selejtezőkörének visszavágóján a szlovákiai FC Nitrát fogadja a múlt heti idegenbeli 2–2-es döntetlen után. Tokody Tibor, az ETO csapatkapitánya elmondta, az idegenben lőtt két gól ellenére nem lehetnek nyugodtak, maximális koncentrációra lesz szükségük, és nem szabad felvenniük a szlovákok durva játékstílusát.  

„Mindenképpen nehéz mérkőzésre számítunk, biztos vagyok benne, hogy minden egyes labdáért meg kell küzdenünk. Ehhez minimálisra kell visszaszorítanunk a hibaszázalékunkat, és semmiképpen sem szabad felvennünk a szlovákok durva, néha alattomos játékstílusát" – nyilatkozta a mai meccsel kapcsolatban a Győri ETO hivatalos honlapjának Tokody Tibor.

„Úgy gondolom, egészen jól kezdtünk Nyitrán, hiszen kettő kettes döntetlennel mi várhatjuk kedvezőbb helyzetből a visszavágót. Igaz, két gólt is rúgtunk, de továbbra is maximális koncentrációra van szükségünk, hiszen nem biztos, hogy elég lesz az idegenben lőtt két találat, és nem becsüljük le az ellenfelünket" – mondta a csapatkapitány.

„Az első meccsen fizikailag próbáltak fölénk kerekedni, többet futni, keményen játszani, de úgy láttam, taktikailag és technikailag nem túl erős ellenfelek. Viszont van pár jó játékosuk, akik felvillanásaikkal bármikor veszélyesek lehetnek, őket kell már a középpályán elfojtani, hogy esélyt se adjunk arra, hogy eljussanak a kapunkig" – fogalmazott Tokody.

A mérkőzésről szóló beharangozó írásunkat itt olvashatják!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik