Hazai pályán kapott ki a Getafe, döntetlent játszottak a bajorok

Vágólapra másolva!
2007.11.29. 23:30
Hazai pályán szenvedett 2-1-s vereséget a Getafe együttese az UEFA-kupa csoportkörének 3. fordulójában. A spanyolok a Hapoel Tel Avivval szemben maradtak alul. 0-2-ről fordított otthon a Tottenham az Alborg ellen, míg a Bayern München csupán egy pontot hozott el Portugáliából.
Oliver Kahn eszén egyszer túljártak a portugálok
Oliver Kahn eszén egyszer túljártak a portugálok
Oliver Kahn eszén egyszer túljártak a portugálok
Oliver Kahn eszén egyszer túljártak a portugálok

AZ UEFA- KUPA CSOPORTKÖRÉNEK EREDMÉNYEI, A CSOPORTOK ÁLLÁSA

Meglepetésre az ötödik percben vezetést szerzett a Hapoel Tel Aviv Spanyolországban Badir találatával. Ezután ahelyett, hogy a hazaiak gyorsan megfordították volna az eredményt, újabb váratlan dolog következett: a vendégek az első félóra elteltével megduplázták az előnyüket, ekkor Dego volt eredményes.

Michael Laudrup tanítványai ezután minden egy lapra tettek fel, szinte a kapujához szögezték az izraeli gárdát. Azonban szépíteni is csak az utolsó percekben tudtak, amikor Hernandez tizenegyesből vette be a vendégek kapuját.

Nem esett gól az első játékrészben a Braga-Bayern München találkozón, azonban a szünet után Luca Toni bal oldali beadására Miroslav Klose érkezett, és közelről passzolt az üres kapuba.

Nem adta fel azonban a hazai együttes, és húsz perccel később kiegyenlített, amelynek köszönhetően egy ponttal gazdagodott.

Az első félidőben kétgólos előnyt adott a Tottenham gárdája az Alborgnak, hiszen a dánok előbb a harmadik percben Enevoldsen révén találtak be a londoniak kapujába, majd a szünet előtt Risgaard is eredményes volt.

A fordulás után azonban összekapták magukat a hazaiak, és Berbatov valamit Malbranque góljaival négy perc alatt kiegyenlítettek.

Ezután nem kellett sokat várni a harmadik londoni gólra sem, hiszen Bent a hatvanhatodik percben megszerezte azt, így a Tottenham ha nehezen is de otthon tartotta a három pontot.

A Bolton az Arisz Szalonikit fogadta és ezen a pályán is borult a papírforma, hiszen a görögök Toni találatával megszerezték a vezetést. Az angolok azonban addig próbálkoztak, amíg Jannakopoulosz a 90. percben ki nem egyenlített, és ezzel mentett pontot csapatának.

Hazai pályán 2-0-ra nyert az Atletico Madrid az Aberdeen ellen. A spanyolok előbb Diego Forlan találatával szerezték meg a vezetést az első játékrész hajrájában tizenegyesből, majd a második félidőben negyedóra elteltével Langfield öngóljának köszönhetően megduplázták az előnyüket.

Az Az Alkmaar Dembele hetvenhetedik percben szerzett találatával verte meg otthon a Larisát.

UEFA-KUPA, CSOPORTKÖR, 3. FORDULÓ:

A CSOPORT:
Alkmaar - Larissza 1-0 (Dembele 77.)
B CSOPORT:
Atlético Madrid – Aberdeen 2-0 (Forlan 45., Langfield 61.-öngól)
F CSOPORT:
Braga - Bayern München 1-1 (Linz 67. ill. Klose 47.)
Bolton Wanderers - Arisz Szaloniki 1-1 (Jannakopoulosz 90. ill. Toni 44.)
G CSOPORT:
Getafe - Hapoel Tel Aviv 1-2 (Hernandez 90.-11-esből ill. Badir 5., Dego 31.)
Tottenham – Alborg 3-2 (Berbatov 47., Malbranque 51., Bent 66. ill. Enevoldsen 3., Risgaard 38.)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik