Vívás: Szilágyi Áron a riói olimpiáig a Vasasban vív

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2012.12.28. 14:31
A 2016-os Rio de Janeiró-i játékokig a Vasasban folytatja vívópályafutását az idén Londonban olimpiai bajnoki címet szerző Szilágyi Áron.

A klub pénteki tájékoztatása szerint a kardozó Markovits Lászlóval, a Vasas elnökével és a vívószakosztályt vezető Ferjancsik Domonkossal állapodott meg a négyéves hosszabbításról.

„Nagy örömmel tölt el, hogy a frissen megalakult úszó- és kajak-kenu szakosztályainkba érkező világklasszis sportolók szerződtetése után, a dicső hagyományokkal és eredményes jelennel rendelkező vívószakosztályunknál is sikerült a már gyermekkora óta nálunk sportoló Szilágyi Áronnal újabb négy évre megállapodnunk” – jelentette ki Markovits László.

Ferjancsik Domonkos hozzátette, nem volt kérdéses, hogy Szilágyit megpróbálják a Vasasnál tartani. Közölte: a nemrégiben felállt szakosztály-vezetőség elsőrendű feladata a stabil háttér biztosítása annak érdekében, hogy a szakmai stábok és a versenyzők a következő négy évben is nyugodtan dolgozhassanak, és kizárólag a vívásra kelljen koncentrálniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik