Videó: egy 16 éves birkózó állította meg az emberrablót

K. D.K. D.
Vágólapra másolva!
2020.04.03. 09:34
Egészen elképesztő történetről számolt be az Egyesült Államokban a Las Cruces Suns nevezetű híroldal. A hozzájuk eljuttatott térfigyelőkamera-felvételeken ugyanis az látható, ahogy egy 16 éves birkózó megállít egy emberrablást!

A beszámolók szerint az eset egy benzinkút mellett kezdődött Las Crucesben, Új-Mexikó államban, ahol egy férfi váratlanul rátámadt egy anyukára, és megpróbálta elvenni tőle kétéves gyermekét.egy férfi váratlanul rátámadt egy anyukára, és megpróbálta elvenni tőle kétéves gyermekét.

Az anyuka nem hagyta magát, de a férfi többször megütötte, és ordított vele, hogy adja át neki azonnal a kétéves kislányát. Az ordítozás közben nagy nehezen el tudott szaladni a nő, aki a benzinkút boltjában próbált menedékre lelni.

A férfi azonban oda is követte őt, több dolgozót is megütött (férfit és nőt is), és továbbra is próbálta kitépni a nő kezéből gyermekét.

Ekkorra ért a benzinkútra a 16 éves kerületi birkózóbajnok, Canaan Bower, aki látva, mi történik, azonnal berontott az üzletbe.

Mikor látta, hogy az anyuka és gyermekei veszélyben vannak, azonnal a földre vitte egy mozdulattal a támadót, majd kérte a többieket, hogy hívják a rendőrséget.

A rendőrök jó néhány perccel később megérkeztek, addig pedig Bower a földön tartotta az emberrablót, egy pillanatra sem kiengedve a szorításából.

Így végül – az emberrablón kívül – senki nem sérült meg súlyosabban, a támadót pedig letartóztatták a rendőrök.

ÍME, A BIZTONSÁGI KAMERA FELVÉTELE!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik