UFC: Velem vagy nélkülem? Oké, hajrá! – Nurmagomedov

H. K.H. K.
Vágólapra másolva!
2020.03.30. 20:41
Habib Nurmagomedov reakciójából úgy tűnik, ő azzal számol, hogy elmarad a Tony Ferguson elleni mérkőzése.

A veretlen könnyűsúlyú világbajnok Habib Nurmagomedov és az elmúlt hét évben mind a 12 meccsét megnyerő Tony Ferguson összecsapására a tervek szerint április 18-án kerülne sor.Habib Nurmagomedov és az elmúlt hét évben mind a 12 meccsét megnyerő Tony Ferguson összecsapására a tervek szerint április 18-án kerülne sor.

A gálát New Yorkban rendezték volna, de a járványhelyzet miatt Andrew Cuomo kormányzó korlátozta a különböző rendezvények szervezésének lehetőségét, és végül New York állam sportbizottsága is úgy határozott, hogy a kijelölt helyszínen nem kerülhet sor a meccsre.

Noha Dana White, a UFC elnöke a helyszínnel kapcsolatban, valamint a járvány ellenére is ragaszkodott hozzá, miszerint „99.9 százalék, hogy máshol, de sor kerül az összecsapásra”, Nurmagomedov a napokban fogta magát, és váratlanul hazatért Oroszországba, majd a közösségi oldalán már arról beszélt, nem igazán tudja, mi történik.

„Hallom, hogy velem vagy nélkülem, de mindenképp össze akarják hozni a gálát. Oké, hajrá!”– vélekedett Nurmagomedov élő Instagram-videóban.

„A UFC azt mondta nekem, száz százalék, hogy nem az Egyesült Államokban kerül sor a meccsre. Most nem igazán tudom, mi folyik itt. Nagyon nehéz így edzeni és súlyt csökkenteni, miközben az egész világ korlátozva van, és nem igazán tudod, mire készülj.

Ha Nurmagomedov és Ferguson nem küzd meg egymással, ez lenne az ötödik alkalom, hogy elmarad a kettejük várva várt találkozása.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik