NSO/MTI 2020.04.07 15:45 Frissítve: 2020.04.07 17:44

UFC: Mortal Kombat a valóságban? Pontosan erre készülnek!

A kevert harcművészet (MMA) legrangosabb szervezete, a UFC elnöke a koronavírus-világjárvány idejére egy magánbirtokában levő szigeten akar ketrecharcos-tornákat rendezni. Ismerősen hangzik a történet? Nem véletlen…

 

Ha valaki ismeri a Mortal Kombat történetét, tudja, az is úgy indul, hogy a világ legjobb harcosait odarendelik egy szigetre egy különleges harcművészeti versenyre. Nos, tulajdonképpen ebből meríthetett ötletet most Dana White.

A UFC első embere a TMZ beszámolója szerint birtokába jutott egy magánszigetnek, amelyen két hónapon belül akarja beindítani vállalkozását, miután befejeződnek az infrastrukturális beruházások, amelyek a viadalok lebonyolításához szükségesek. Ahogy arról beszámoltunk, az áprilisra tervezett gálának még nincs helyszíne.

Mortal Kombat a valóságban? Erre készülnek a UFC-nél! (Fotó: AFP)

Az MMA vezetőjének elképzelése szerint a harcosokat – köztük külföldieket – magánrepülőgépen szállítanák a helyszínre, ahol hetente lennének UFC-mérkőzések.

White nézők nélküli összecsapásokat tervez, a versenyzők és stábjuk tagjai pedig kivétel nélkül koronavírus-teszten esnének át a ringbe lépés előtt.

„Mindenkit ellenőrzünk, hogy száz százalékig biztosak lehessünk benne: mindenki egészséges” – idézte a portál White szavait.

2020.05.24 16:20:37

Egyéb egyéni SZABÓ GÁBOR

Sokan a világhírű magyar vívás előfutárának tartották, stílusa az aktív védelemre épült.

2020.05.24 20:53:59

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Át kellene gondolni a rendezéssel kapcsolatos terveket.

2020.05.23 20:51:40

Egyéb egyéni KOVÁCS ERIKA

A sportállamtitkár úgy véli, legalább egy év szükséges ahhoz, hogy a sport gazdasági helyzete is stabilizálódjon.