nemzetisport.hu 2019.06.04 20:52 Frissítve: 2019.06.04 23:05

UFC: megvan a McGregort legyőző Nurmagomedov következő meccse

Habib Nurmagomedov Conor McGregor elleni meccsét a UFC könnyűsúlyú vb-címéért valószínűleg sosem fogjuk elfelejteni. Akkor az orosz harcos legyőzte Las Vegasban ír ellenfelét, majd olyan hatalmas balhét csinált, hogy sokáig az is benne volt a pakliban, soha többé nem lép ketrecbe. Most viszont bejelentették, újra aláírt!

 

Miután Nurmagomedov a McGregor elleni meccs után a nézők közé ugrott, és tulajdonképpen mindenkit elkezdett ütni, akit csak ért, sokáig téma volt, hogy kilép a UFC-ből. Na, nem a balhé miatt közvetlenül, hanem azért, mert úgy érezte, nem bánnak vele korrekt módon, és túl sok büntetést kapott.

Aztán ez a pletyka szépen, lassan alábbhagyott, és már arról szóltak inkább a hírek, hogy jöhet a visszavágó McGregor ellen.

Nos, ezt a lehetőséget is kizárhatjuk egyelőre, a UFC ugyanis bejelentette, Nurmagomedov a UFC 242 eseményén, szeptember hetedikén Dustin Poirier ellen lép ketrecbe.

Nurmagomedov szeptemberben visszatér a ketrecbe! (Fotó: AFP)

Nurmagomedov ügynöke ügyfele új szerződésének aláírása után csak annyit mondott, valószínűleg soha, senki nem kapott még annyi pénzt, mint amennyit most az orosz harcosnak garantáltak a következő néhány meccséért.

Arról egyelőre nincs hír, pontosan hány találkozóra szóló szerződést írt alá az orosz, ám az biztos, hogy egynél többre szól a kontraktusa, így továbbra sem lehetetlen, hogy összejöjjön az a bizonyos visszavágó McGregor ellen.

2020.03.27 21:31:52

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Viharos időszak volt, de a sportvilág csak nehezen fogta fel, hogy vannak fontosabb dolgok is, mint futni, ugrani, úszni, labdázni. Magyarországon különösen igyekeztek elhessegetni a borús jóslatokat.

2020.03.26 22:28:59

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Még meg is tudják magyarázni a – megmagyarázhatatlant.

2020.03.25 23:32:01

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Amikor jönnek sorra az információk, hogy melyik bajnokságban meddig nem játszanak egészen biztosan, akkor az ilyen esetek derítenek jobb kedvre. Megmutatják, hogy a sportvilág minden szorult helyzetből megtalálja a kiutat.

2020.03.25 23:24:45

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Abe Sinzo már ki is mondta a bűvös szót.