Torna Eb: francia siker női egyéni összetettben

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2019.04.12. 20:36
A francia Melanie de Jesus dos Santos nyerte a nők egyéni összetett döntőjét a szczecini torna Európa-bajnokság pénteki versenynapján.

Az előző, két évvel ezelőtti egyéni kontinensviadalon a francia versenyző bronzérmes lett az ezúttal második helyezett brit Elissa Downie, valamint a sérülés miatt hiányzó Kovács Zsófia mögött.

A lengyel városban a magyar színeket Fehér Nóra képviselte a fináléban, aki a 19. helyen végzett, vagyis öt ellenfelét előzte meg. A magyar szövetség beszámolója szerint a Győri AC sportolója rosszul kezdett, mivel leesett a gerendáról, majd a felemáskorláton volt egy kisebb ütemvesztése, ám ezt követően hozta a tőle megszokott stabil versenyzést.

„Csütörtökön jobban sikerült a ráhangolódás a versenyre, most talán túlságosan nyugodt voltam. Rögtön az első szeren, gerendán rontottam, amit nagyon sajnálok, de úgy érzem, utána sikerült a tőlem elvárt szintet hoznom. Azonnal töröltem a fejemből a rontást, és csak a következő szerre koncentráltam” – nyilatkozta Fehér Nóra.

Hozzátette, összességében jónak értékeli a finálés szereplését, illetve azt, hogy két egymás utáni versenynapon jól teljesített.

TORNA EB
NŐI EGYÉNI ÖSSZETETT, DÖNTŐ

1. Melanie de Jesus dos Santos (Franciaország) 55.433 pont
2. Elissa Downie (Nagy-Britannia) 55.365
3. Anzselina Melnyikova (Oroszország) 55.065
...19. Fehér Nóra 49.765

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik