N-P. T., P. V. 2020.08.04 09:50

Tokió 2020: „Életünk egyik legfontosabb napján kellene most lennünk”

A testvérek már biztos kvótásként várták az olimpiát, amikor elhalasztották a tokiói játékokat. Lőrincz Tamás ráadásul az utolsó olimpiájára készül, míg Viktor talált azért pozitívumot is a halasztásban, hiszen így biztosan ott lehet első gyermeke születésénél. Edzésen látogattuk meg még a múlt héten a két birkózót, akiknek most a szőnyegen kellene szerepelniük a japán fővárosban.

 

Lőrincz Tamás elárulta: Viktorral teljesen úgy készülnek, hogy megrendezik jövőre az olimpiát Tokióban.

„Szerintem ezt másképp nem is lehet. Nagyon nehéz volt ez az időszak, mert végre mind a ketten egyenes úton jutottunk ki az olimpiára, nem kellett volna végigcsinálnunk a kvalifikációs hercehurcát. Sokkal nyugodtabb lett volna a felkészülésünk. Március elejéig nagyon jól is haladtunk, jó formába kezdtünk kerülni, úgyhogy fájó pont volt, hogy így alakult.

Az NSO Tv videójában mesélnek arról, hogy vajon mit csinálnának éppen most Tokióban, illetve milyen pozitívumokat találtak abban, hogy egy évvel eltolták a játékokat.

2020.09.20 21:45:37

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

ALAPVONAL. Az emberiséget sakkban tartó koronavírus-járvány miatt orvosilag ellenjavallt a meccsek előtti és utáni kézfogás is.

2020.09.17 21:41:59

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sportújságírónak lenni jó. Sok fiatal álma, kevesebbek álmának beteljesülése. Olyan tevékenység megélése, ahol napjaink agyonszabályozott világában is hőstettek zajlanak, diadalmaskodni lehet, vagy felállni a térdre kényszerítettség állapotából.

2020.09.17 00:14:12

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Minden életútnak van tanulsága, „mónapistáé” elsődlegesen az, hogy az embernek meg kell találnia a helyét a világban, s ott megtenni a lehető legtöbbet. Nagy formátumú ember volt, ifjan s később idősebben, bölcsebben is.

2020.09.15 21:15:08

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Mi az, ami hajtja őket, illetve azokat, akik fanatikusan buzdítják őket? Erre a The Athletic szakírója adta meg a választ, aki Szlovéniáig utazott, hogy megfejtse a Doncic-titkot.