Tokió 2020: Biles ismét edz, az olimpia a célja

Vágólapra másolva!
2020.05.29. 09:26
Ezen a héten visszatért a tornacsarnokba a négyszeres olimpiai bajnok Simone Biles, akinek korábbi bizonytalansága szinte teljesen elmúlt és készen áll arra, hogy felkészüljön a jövő évre halasztott tokiói nyári játékokra.

A világbajnokságokat tekintve minden idők legeredményesebb tornásza a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások elején őszintén beszélt arról, hogy nem tudja, képes lesz-e újra belevágni a tréningekbe és kitartani még egy évig. Legfrissebb, az ESPN-nek adott interjújában viszont már lényegesen optimistábban beszélt a következő időszakról.nem tudja, képes lesz-e újra belevágni a tréningekbe és kitartani még egy évig. Legfrissebb, az ESPN-nek adott interjújában viszont már lényegesen optimistábban beszélt a következő időszakról.

„Még manapság is felvetődik bennem a kérdés, hogy képes vagyok-e még egy esztendőre, de most már biztosan tudom, hogy az edzőim fel tudnak majd készíteni az olimpiára” – jelentette ki a 19-szeres vb-győztes sportoló.

Hozzátette, nagyon drukkol azért, hogy a tokiói játékokat jövőre meg lehessen rendezni és szerinte ezzel minden sportoló így van.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik