PIRCS ANIKÓ 2019.11.09 08:28 Frissítve: 2019.11.09 09:21

Televízió: olimpiai bajnokok ragadnak fakanalat

Életében először felkészülés nélkül áll rajthoz egy viadalon Kammerer Zoltán, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos klasszis ezúttal fakanállal a kezében méreti meg magát az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában.

 

Kamerer Zoltán a konyhában mutathatja meg tehetségét (Fotó: RTL Klub)

„Az év jelentős részét edzőtáborokban töltöm, amikor pedig otthon vagyok, anyukám ragaszkodik ahhoz, hogy ő főzzön nekem; évente húsz olyan nap van, amikor én sütök-főzök magamra. Öt-hat ételt kiválóan elkészítek, grillekben és steaksütésben jó vagyok, és bármit ki tudok rántani. Három desszert, a mákos guba, a tiramisu és a túrógombóc pedig csukott szemmel is megy” – mondta konyhai tudományáról a 41 éves sportoló, hozzátéve, nem „edzett” a versenyre, amelyet annak ellenére élvezett, hogy alaposan elfáradt a reggel hattól délután négyig tartó műszakban.

A Graboplast Győr kajakosa illusztris táborhoz csatlakozik, a műsor korábbi három évadában olimpiai bajnokok sora váltotta egymást a konyhapult mögött: az ugyancsak háromszoros ötkarikás győztes kajakos, Kovács Katalin és a vízilabdázó Szécsi Zoltán, továbbá Risztov Éva, Csollány Szilveszter, Dombi Rudolf és Vajda Attila is belevágott a gasztronómiai kalandba, amiként Pauman Dánielt, Tóth Marcellt, Verrasztó Dávidot és Kabát Pétert is láthatták a tűzhely körül sürgölődni a nézők.

Sőt, többen is igen eredményesen forgatták a fakanalat: az első sorozatban Kovács Katalin, a harmadikban Risztov Éva jutott a döntőbe – mindketten ezüstérmesek lettek. Hogy Kammerer Zoltánnak sikerül-e lefőznie a korábbi évadokban szereplő pályatársait, kiderül a tévés gasztroreality legújabb, hétfőn kezdődő szériájában.

2020.04.06 17:30:31

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A GINOP projekt fő célkitűzéseiről és eredményeiről Prof. Dr. Than Péterrel beszélgettünk. (x)

pr
2020.04.06 11:36:25

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A szemet érintő problémák rendszerint annyira kellemetlenek, hogy azonnali segítségért kiáltanak. (x)

2020.04.05 23:18:34

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Kérdés: amikor el lehet kezdeni gyülekezni a startvonalnál, mindenki a saját pályáját akarja-e becsülettel megfutni, vagy a másik oldalba könyöklésén töri majd magát.

2020.04.03 22:55:50

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Ismerjük el, mit kaptunk még a szovjet sporttól: egy terepet, ahol különösebb tét nélkül lehettünk ellenzékiek.