PIRCS ANIKÓ 2019.11.09 08:28 Frissítve: 2019.11.09 09:21

Televízió: olimpiai bajnokok ragadnak fakanalat

Életében először felkészülés nélkül áll rajthoz egy viadalon Kammerer Zoltán, a háromszoros olimpiai bajnok kajakos klasszis ezúttal fakanállal a kezében méreti meg magát az RTL Klub Konyhafőnök VIP című műsorában.

 

Kamerer Zoltán a konyhában mutathatja meg tehetségét (Fotó: RTL Klub)

„Az év jelentős részét edzőtáborokban töltöm, amikor pedig otthon vagyok, anyukám ragaszkodik ahhoz, hogy ő főzzön nekem; évente húsz olyan nap van, amikor én sütök-főzök magamra. Öt-hat ételt kiválóan elkészítek, grillekben és steaksütésben jó vagyok, és bármit ki tudok rántani. Három desszert, a mákos guba, a tiramisu és a túrógombóc pedig csukott szemmel is megy” – mondta konyhai tudományáról a 41 éves sportoló, hozzátéve, nem „edzett” a versenyre, amelyet annak ellenére élvezett, hogy alaposan elfáradt a reggel hattól délután négyig tartó műszakban.

A Graboplast Győr kajakosa illusztris táborhoz csatlakozik, a műsor korábbi három évadában olimpiai bajnokok sora váltotta egymást a konyhapult mögött: az ugyancsak háromszoros ötkarikás győztes kajakos, Kovács Katalin és a vízilabdázó Szécsi Zoltán, továbbá Risztov Éva, Csollány Szilveszter, Dombi Rudolf és Vajda Attila is belevágott a gasztronómiai kalandba, amiként Pauman Dánielt, Tóth Marcellt, Verrasztó Dávidot és Kabát Pétert is láthatták a tűzhely körül sürgölődni a nézők.

Sőt, többen is igen eredményesen forgatták a fakanalat: az első sorozatban Kovács Katalin, a harmadikban Risztov Éva jutott a döntőbe – mindketten ezüstérmesek lettek. Hogy Kammerer Zoltánnak sikerül-e lefőznie a korábbi évadokban szereplő pályatársait, kiderül a tévés gasztroreality legújabb, hétfőn kezdődő szériájában.

2019.11.11 19:25:01

Egyéb egyéni SZÖLLŐSI GYÖRGY

ALAPVONAL. Ennek pedig sok eszköze lehet, közülük is a legfontosabb, legnagyobb vállalkozás az egyre erőteljesebben szerveződő »összmagyar játékok«, avagy »a magyarok világjátéka«.

2019.11.11 19:22:45

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Az év mérkőzése a Wales elleni meccs.

2019.11.11 17:13:47

Egyéb egyéni KOVÁCS ERIKA

Faludi Viktória sportpszichológust a legnagyobb bajnokok is elfogadják.

2019.11.09 22:17:12

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Szaknyelven szólva azzal vonhatjuk meg a konklúziót, hogy a sakk itthon lépéskényszerbe került, de akármit húz, pattnál többre nemigen juthat.

2019.11.08 21:19:13

Egyéb egyéni VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Újra megteszem, amit ilyenkor tehetek, leírom, hogy az Athén és Spárta közötti 246 kilométeres futáson, a legendás Spartathlonon ismét magyar győzelmet, sőt, az idén már győzelmeket ünnepelhetett sok ezer, de megkockáztatom milliónyi honfitárs.