Szoboszlai Dominik nem ünnepelt; Fodor Csengének hiányzott a mozgás

Vágólapra másolva!
2020.05.30. 23:20
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Szoboszlai Dominik, a Salzburg 19 esztendős középpályása góllal és gólpasszal vette ki a részét csapata 5–0-s győzelméből a másodosztályú Austria Lustenau elleni Osztrák Kupa-döntőben. A válogatott futballista lapunknak elmondta, szombat hajnalban nagyjából fél öt körül került ágyba. Ám nem azért, mert hatalmas ünneplést csaptak, az egészségügyi előírások miatt most legfeljebb az ölelések és a közös ugrálások fértek bele. A góljáról azt mondta, abból a szögből az egyetlen lehetőség az volt, hogy erőből meglövi a labdát.
Szoboszlai Dominik,
a Salzburg 19 esztendős középpályása góllal és gólpasszal vette ki a részét csapata 5–0-s győzelméből a másodosztályú Austria Lustenau elleni Osztrák Kupa-döntőben. A válogatott futballista lapunknak elmondta, szombat hajnalban nagyjából fél öt körül került ágyba. Ám nem azért, mert hatalmas ünneplést csaptak, az egészségügyi előírások miatt most legfeljebb az ölelések és a közös ugrálások fértek bele. A góljáról azt mondta, abból a szögből az egyetlen lehetőség az volt, hogy erőből meglövi a labdát.

A világjárvány miatti kényszerpihenő során tovább csiszolta főzőtudományát Fodor Csenge, a Győr női kézilabdacsapatának balszélsője. A szünetet annak ellenére nem viselte jól, hogy barátja, a Dunaszerdahely labdarúgócsapatában játszó Vida Máté is versenysportoló: mindkettőjüknek hiányzott a mozgás, a csapat, a játék hangulata. Sokat javított ugyanakkor a junior-világbajnok kedélyén, hogy szerepel a neve a 2019–2020-as Bajnokok Ligája-idény legjobb fiatal játékosa kategória jelöltjei között.

Újvidéken, a szülei családi házában vészelte át a koronavírus-járványt Maja Skorics. A 30 éves kosárlabdázó azonban nem Diósgyőrbe tér vissza a felkészülés kezdetén, hanem Szekszárdra utazik majd, hiszen átigazolt az Atomerőmű együtteséhez. Lapunknak azt mondta, jó ajánlatot kapott, és mivel tudta, hogy sok klubnak lesz anyagi problémája, hamar megegyezett a vezetőkkel. Hét idényt játszott már Magyarországon, hármat Cegléden, négyet Miskolcon. Hogy legújabb állomáshelyén mi az egyik bakancslistás kívánsága, kiderül interjúnkból.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik