nemzetisport.hu 2019.07.20 22:39

Siklósi még nem ünnepelt; Milák és Kenderesi is éremre hajt

A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

 

Siklósi Gergely még nem igazán fogta fel, hogy jelenleg ő a világ legjobb férfi párbajtőrvívója. A 21 éves világbajnok Pircs Anikónak korán elhunyt edzőjéről, Szalay Gyöngyiről, a fáradtságról, amit a döntőben érzett, és arról is mesélt, hogy a létfontosságú olimpiai kvalifikációs csapatverseny miatt egyelőre elhalasztotta az ünneplést.

Amerikát nem ebben az idényben hódítják meg a magyar labdarúgók. Az egyetlen Baráth Botond kivételével a többiek feledhető évet tudhatnak maguk mögött – az okokról, Nikolics, Németh és Stieber helyzetéről az MLS alapszakaszának finise előtt Bodnár Zalán írt.

Milák Kristóf és Kenderesi Tamás is odaérhet a kvangdzsui dobogóra. A világbajnokság úszóversenyeinek rajtjánál a férfi 200 méteres pillangóúszás két magyar favoritját helyezte fókuszba Kovács Erika. A két beszélgetésből kiderül, hogy mire babonás Milák, és szakadt térdszalaggal hogyan tudott felkészülni Kenderesi. Vizes vb a vasárnapi Nemzeti Sportban három oldalon.

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon – az utánpótlássport eredményeivel és aktualitásaival.

2019.08.09 19:33:10

Egyéb egyéni S. TÓTH JÁNOS

Lehetne Budapest a sportvilág Oscarjaként elkönyvelt Laureus-díj gálájának helyszíne?

2019.08.13 11:16:48

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A bőrtípusunknak megfelelő testápoló rendszeres alkalmazása rendkívül fontos. (x)

2019.08.12 00:23:05

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Tekintélyes szervezetek érzik úgy, hogy itt kell letelepedniük.

2019.08.12 00:14:56

Egyéb egyéni SZABÓ LÁSZLÓ

ALAPVONAL. Ha a legjobb vagy, ha kivívod a győzelmet (és egyébként akkor is, ha harmadik, nyolcadik, hetvenedik vagy utolsó előtti lettél becsületesen küzdve), senkit sem érdekel, hogy honnan jössz.