Siklósi még nem ünnepelt; Milák és Kenderesi is éremre hajt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.07.20. 22:39
A Nemzeti Sport vasárnapi számából ajánljuk.

Siklósi Gergely még nem igazán fogta fel, hogy jelenleg ő a világ legjobb férfi párbajtőrvívója. A 21 éves világbajnok Pircs Anikónak korán elhunyt edzőjéről, Szalay Gyöngyiről, a fáradtságról, amit a döntőben érzett, és arról is mesélt, hogy a létfontosságú olimpiai kvalifikációs csapatverseny miatt egyelőre elhalasztotta az ünneplést.
Siklósi Gergely még nem igazán fogta fel, hogy jelenleg ő a világ legjobb férfi párbajtőrvívója.
A 21 éves világbajnok Pircs Anikónak korán elhunyt edzőjéről, Szalay Gyöngyiről, a fáradtságról, amit a döntőben érzett, és arról is mesélt, hogy a létfontosságú olimpiai kvalifikációs csapatverseny miatt egyelőre elhalasztotta az ünneplést.

Amerikát nem ebben az idényben hódítják meg a magyar labdarúgók. Az egyetlen Baráth Botond kivételével a többiek feledhető évet tudhatnak maguk mögött – az okokról, Nikolics, Németh és Stieber helyzetéről az MLS alapszakaszának finise előtt Bodnár Zalán írt.

Milák Kristóf és Kenderesi Tamás is odaérhet a kvangdzsui dobogóra. A világbajnokság úszóversenyeinek rajtjánál a férfi 200 méteres pillangóúszás két magyar favoritját helyezte fókuszba Kovács Erika. A két beszélgetésből kiderül, hogy mire babonás Milák, és szakadt térdszalaggal hogyan tudott felkészülni Kenderesi. Vizes vb a vasárnapi Nemzeti Sportban három oldalon.

És ha vasárnap, akkor ezúttal is Junior melléklet 4 oldalon – az utánpótlássport eredményeivel és aktualitásaival.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik