NS: vérszívás a válogatottnál; megjöttek a hősök! – csütörtök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.08.24. 23:02
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.



MEGJÖTTEK A HŐSÖK!

Kulisszatitkokra kíváncsi? Netán arra, hogy mi történt a riói aranygép landolása után? Vagy arra, hogy milyen szavakkal fogadták olimpiai bajnokainkat a rajongók? Arra, hogy mit válaszoltak az aranyérmesek a szurkolóknak? Pietsch Tibor riportjában elejtett örömszavak, mosolyt és könnyet fakasztó mondatok is olvashatók.

ELPATTANT EGY HÚR…

Debrecenben, a hétszeres bajnok labdarúgócsapatnál mindenki szégyelli magát. Aki viszont nem, mehet, amerre lát! A Videoton elleni 5–1-es vereséget a klub vezetősége elfogadhatatlannak tartja, és nem is hagyja, hogy lejtőre kerüljön az elmúlt években remek futballt produkáló Loki. Az eredménykényszer tehát változatlan, és bár a portugál Leonel Pontes munkáját nagyra tartják, az öltözőn belüli helyzetet neki kell rendbe tennie.

VÉRSZÍVÁS

Nem a manapság népszerű vámpírfilmek válogatásán járt újságírónk, Galambos Dániel, hanem a Feröer elleni világbajnoki selejtezőre készülő válogatott erőnléti tesztjén. Bernd Storck szövetségi kapitány révén a Nemzeti Sport olvasói megtudhatják, a felmérés szempontjából miért jó a kocogós tempó, és mi az oka annak, hogy fülcimpából vesznek vért a játékosoktól.

BÜNTETÉSBEN

Zsoldos Barna Spa-Francorchampsból adott jelentést arról, hogy a belga pályán a nyári szünet után ébredező Formula–1-ben borulhat a papírforma. Sok rajongó bánatára, és sok ellendrukker örömére ugyanis a listavezető Lewis Hamilton jó eséllyel rajtbüntetéssel szembesülhet – most aztán tövig nyomhatja a gázt...

AZ ÖREG SZAVATOSSÁGA

Sokan már azt hitték, hogy eltűnt a futballpályák környékéről is a rutinos hátvéd, az MTK-t erősítő Dragan Vukmir. Hát nem… A futballista Sinkovics Gábornak elmondta, a kispadon várta, hogy ismét a pályán bizonyíthasson, és majd háromszáz NB I-es meccsel a háta mögött, közelebb a negyvenhez sem kezdett el sértődöttet játszani, hanem ugyanolyan harcosan küzdött az edzéseken a kezdőbe kerülésért, mint amikor még ifistaként koptatta a gyepet.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik