NS: Rudolf el van átkozva; Hamilton különleges világa – csütörtök

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.16. 23:58
A Nemzeti Sport csütörtöki számából ajánljuk.

Rudolf Gergely tényleg el van átkozva (vagy hát ki tudja): a csatár Videotontól való száműzetése után Pietsch Tibor sorra veszi egy többre hivatott karrier rögös állomásait. Itt ezért, ott amazért, de mindig korán kitelt Rudolf ideje...
Rudolf Gergely
tényleg el van átkozva (vagy hát ki tudja): a csatár Videotontól való száműzetése után Pietsch Tibor sorra veszi egy többre hivatott karrier rögös állomásait. Itt ezért, ott amazért, de mindig korán kitelt Rudolf ideje...

Lencsének nem kell mindig kaviár, de azért most eléggé boldog: az Újpest csatára úgy véli, bár a mesterhármasról végül lemaradt (csak egy lesgól jött össze harmadiknak a Békéscsaba elleni kupaelődöntőn), azért elégedett lehet. Arra ugyanakkor ő és Nebojsa Vignjevics is figyelmeztet, hogy ez a párharc még nincs lefutva. Örömszavak örömszavak hátán.

Örömmel nehéz volna vádolni a ferencvárosiakat és a debrecenieket, de azért a 0–0-s kupaelődöntő után Dibusz Dénes legalább relatíve optimistán nyilatkozott.

Csak idő kérdése, hogy Németh Márió, a Haladás tehetséges középpályása külföldre igazoljon, és menedzsere, Szerény László azt is elmondta Sinkovics Gábornak, mit hiányolt a játékosból az őt az MTK ellen megnéző svájci játékosmegfigyelő.

Minden, amit a BL-ről tudni kell: nemcsak a szerdai meccsekről számolunk be, hanem azt is elemezzük, mitől ennyire jó Diego Simeone félelmetes Atlético Madridja, amely még tizenegyest rúgni is tud.

Visszatért a Veszprém, mármint a magyar férfi kézilabda-bajnokságba: a klub játékosai közül Gulyás Péter, Mikler Roland és Schuch Timuzsin is elmeséli, mit vár a felsőház küzdelmeitől.

Formula–1-es idénybeharangozó sorozatunk következő részéből kiderül, Lewis Hamilton különleges világa (és alig kevésbé különleges viselkedése) hogyan járul hozzá a pilóta sikereihez. És mit szól ehhez Nico Rosberg?

Csütörtökön Népsport mellékletünk a soros: felidézzük a majdnem szovjetellenes tüntetésbe fulladó 1963-as FTC–Dinamo Moszkva találkozót, az az évi magyar–osztrákot és Puskás Ferencet is, amint a Békekongresszuson jegyzetel egy kis füzetbe.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik