NS: Radó megszilárdítaná helyét a kezdőben; Eppel Wikipédia-oldala – hétfő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.13. 23:32
A Nemzeti Sport hétfői számából ajánljuk:

– Ki lesz ma a Nemzeti Sport címlapján, he?
– Ma Radó, na!
– Ki lesz ma a Nemzeti Sport címlapján, he?
– Ma Radó, na!

Mi kérünk elnézést, Radó Andrásnak viszont nem kell, elvégre kiharcolt egy tizenegyest meg lőtt egy csodagólt a Puskásnak, és mint elmondja, abban bízik, hogy hasonlóan lesz a folytatás is, és akkor megszilárdítja a helyét Thomas Doll kezdőcsapatában.

Kovácsik Ádámnak évekig be volt rajzolva a helye a Nemzeti Sport „Ritkán pályára kerülő idegenlégiósok obskúrus kis- és középcsapatokban” rovatába, de a Videoton–Békéscsaba meccsen bemutatott földöntúli bravúrja pontot ért a fehérváriaknak, nézőpont kérdése, hogy egyet vagy hármat is. Somogyi Zsolttal visszaemlékeznek a nehéz olaszországi időszakra és az alig könnyebb fehérvárira is.

Eppel Márton Wikipédia-oldalán hülyeség van – ezt ő maga mondja el Borbola Bencének. De a Honvéd debreceni hőse sok mindent mást is megoszt.

Miután március 15-én nem jelenik meg a nyomtatott Nemzeti Sport, Bognár György általában keddi Ficak nevű rovata előrecsusszan egy napot: szakértőnk ezúttal a rotálás átkáról értekezik, nem mezőgazdasági, hanem futballszakmai összefüggésben.

Verebes Józsi bácsi :(((( A vasárnap elhunyt Mágusról, akinél az elmúlt negyven évben nem biztos, hogy volt jobb magyar edző, de menőbb semmiképp, Malonyai Péter és főszerkesztőnk, Buzgó József emlékezik meg. Még az is kiderül, a néhai szövetségi kapitány, akinek állandó tartozéka volt a cigaretta, mennyire bölcs és éleslátó ember volt.

A Leicester City bajnoki címét egy másik vetületből vizsgálja Galambos Dániel: mi történt azokkal, akik ötezres oddsért megtették a csapat Premier League-elsőségét? Hát, bár még nincs vége a szezonnak, sokan már egész jól jártak közülük.

A jégkorong Mol Liga döntőjének második felvonását is a DVTK nyerte, Szűcs András és Kohán Gergely pedig ékesszóló riportban mutatja be, hogyan hullottak a gólok mellett a fülesek, taslik, pofonok és sallerek is.

Közel az olimpia, messze a csúcsforma: a londoni aranyérmes Pars Krisztián sérülésekről, formaidőzítésről, riválisokról.

Formula–1-es idénybeharangozónk második epizódja a szabályváltoztatásokról szól, és lepődjenek meg, nem mind hülyeség!

Most sem maradunk melléklet nélkül: a Járgányba bepattanva Kiss Pál Tamás 560 lóerős méregzsákjáról és a Toyota Corolla 50 évéről is olvashatunk.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik