NS: Nagy József Gyurta mestere; Benedek: Vissza Újpestre – péntek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.10.20. 23:53
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk:

A riói kudarc nem maradt következmények nélkül: a londoni bajnok Gyurta Dániel edzéseinek irányítását a tengerentúlon legendává nemesült Nagy József veszi át, és a váltásnak alighanem (szinte...) mindenki örül. Kovács Erika egyoldalas exkluzív interjúja Nagy Józseffel.



Róbert Vittek
jött, még alig látott – és máris, ha nem is győzött, de pontot mentett a Debrecennek. Bereczky Attilának azt is elmesélte, hogy Leonel Pontes a Lokiban ugyanazt az iskolát képviseli, mint a Lille-ben Rudi Garcia.Gyurta Dániel edzéseinek irányítását a tengerentúlon legendává nemesült Nagy József veszi át, és a váltásnak alighanem (szinte...) mindenki örül. Kovács Erika egyoldalas exkluzív interjúja Nagy Józseffel.


Róbert Vittek
jött, még alig látott – és máris, ha nem is győzött, de pontot mentett a Debrecennek. Bereczky Attilának azt is elmesélte, hogy Leonel Pontes a Lokiban ugyanazt az iskolát képviseli, mint a Lille-ben Rudi Garcia.

Thomas Doll már készülődik, hogy a lelátóról tekintse meg a Honvéd elleni szombati bajnokit. Az eltiltott Fradi-edző elárulta, hogy a Haladás elleni vereség nem maradt következmények nélkül.

Egy korábbi válogatott edző és egy korábbi kapitány is munkát vállal – László Csaba a szlovákiai Dunaszerdahelyen, míg Bozsik Péter alighanem Komáromban. Mármint a magyarországiban.

Luis Suárez felhúzta a megérdemelt Aranycipőt, és a helyszínen Hegyi Dániel kollégánknak azt is elmondta, hogy az Aranylabdánál sokkal értékesebbnek tartja, mert az csak egy marketingtrófea. Igaz, nincs is neki.

Benedek Tibor szerződése január 1-jén már nem él a magyar férfi vízilabda-válogatott kapitányaként – és nem is hosszabbítja meg. Rác Benedek Balázs aprólékosan végigvette a Benedek-éra négy évét, desszertként pedig Kemény Dénes MVLSZ-elnökkel is átbeszélte a témát.

Cseh László Kovács Erikának elárulta, mostanra rájött, hogy lehet olimpiai ezüstérmesként is élni, ettől még nem dől össze a világ...

...és ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – Heidi Lökével, aki nem tud, de remekül ért magyarul.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik