nemzetisport.hu 2014.05.23 23:50 Frissítve: 2015.03.31 01:11

NS: Ki lesz Európa ura?; Michael Laudrup-interjú; Szivicsék harca - szombat

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk.

 

Bár Európa csak vasárnap este választ, labdarúgásban már szombat este eldől, ki a kontinens legjobbja. Az Atlético és a Real feszül egymásnak, első ízben találkozik a legrangosabb kupasorozat fináléjában két, azonos városból érkező csapat a Bajnokok Ligája döntőjében. Helyszíni tudósítónk, Szeli Mátyás nemcsak a várakozás lisszaboni óráiról számol be, de Michael Laudruppal exkluzív interjút is készített.

• A Diósgyőr nem nyugszik bele Tomiszlav Szivics féléves eltiltásába. Miskolcon azt szeretnék, hogy még a kupadöntő előtt tárgyalják fellebbezésüket, de az MLSZ hajthatatlannak tűnik, elutasította a klub méltányossági kérelmét.

Szalai Ádám felemás idényt tudhat maga mögött, ugyanakkor nem aggódik, és továbbra is a Schalke 04-ben képzeli el a jövőjét. A magyar válogatottból éppen kifelejtett csatár szívesen kitörne Klaas-Jan Huntelaar árnyékából.

• Zsoldos Barna Monte-Carlóban már alig várja, hogy folytatódjon a Monacói Formula–1-es Nagydíj, és a pénteki szünnapon el is kapta egy interjúra, Nico Hülkenberget, a Force India német pilótáját.

Gulácsi Péter számára emlékezetes marad a debreceni este. A Red Bull Salzburg magyar kapusa az iksszel és saját teljesítményével elégedett lehet, így kell egy válogatott kapujában debütálni.

2020.03.27 21:31:52

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Viharos időszak volt, de a sportvilág csak nehezen fogta fel, hogy vannak fontosabb dolgok is, mint futni, ugrani, úszni, labdázni. Magyarországon különösen igyekeztek elhessegetni a borús jóslatokat.

2020.03.26 22:28:59

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

NS-VÉLEMÉNY. Még meg is tudják magyarázni a – megmagyarázhatatlant.

2020.03.25 23:32:01

Egyéb egyéni MONCZ ATTILA

ALAPVONAL. Amikor jönnek sorra az információk, hogy melyik bajnokságban meddig nem játszanak egészen biztosan, akkor az ilyen esetek derítenek jobb kedvre. Megmutatják, hogy a sportvilág minden szorult helyzetből megtalálja a kiutat.

2020.03.25 23:24:45

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. Abe Sinzo már ki is mondta a bűvös szót.