HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.12 23:31 Frissítve: 2018.02.12 23:31

NS: Hanga és az új edző; Szalai nyolc éve – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

Hanga Ádám Barcelonája új edzőt kapott: a ragyogó pedigréjű Szvetiszlav Pesicset. A válogatott hátvéd azt is elmesélte Fazekas Zoltánnak, hogy az Euroligát kénytelenek feladni, ám a spanyol porondon még nagy terveik vannak. És persze a válogatottról is beszélt…

Szalai Ádám két gólt szerzett szombaton, és lassan közeledik az 50. Bundesliga-találatához. Összeállításunkból nemcsak az derül, ki, hogy melyek voltak a nyolc németországi év legemlékezetesebb meccsei, de az is, hogy kik ellen érte el a legtöbb gólját.

Sorozatunkban, a Sztárom a páromban híressé lett egykori csapattársaikról, edzőikről vagy tanítványaikról mesélnek a magyar labdarúgás szereplői. A 4. rész a Vasas-edző Michael Oenningé, aki Bochumban beindította, majd Nürnbergben kiteljesítette a mai Manchester City-sztár, Ilkay Gündögan pályafutását.

Keddtől útjára indul a BL egyenes kieséses szakasza. Egyoldalas összeállításunkban minden, amit a legrangosabb európai klubsorozat nyolcaddöntőjéről tudni illik.

Pjongcsangban már érezhető a feszültség: kedden nagy nap virrad a rövid pályás gyorskorcsolyázókra. Kovács Erika háromoldalas helyszíni jelentéséből kiderül, hogy a fiúk és a lányok hogyan készülnek az egyik legfontosabb olimpiai napra, és a zászlóvivő Nagy Konrádról is esik szó.

Ha pedig kedd, akkor Kihívás melléklet 4 oldalon – az elmaradhatatlan Pufisarokkal…

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.19 00:32:53

Egyéb egyéni CSINTA SAMU

ALAPVONAL.A sportolók a nehéz feladatokkal járó kényelmetlenségek iránt is toleránsabbakká válnak, könnyebben lépnek ki komfortzónájukból. Ha egy-egy feladat igazán fontos számukra, hatalmas energiákat képesek mozgósítani.

2018.11.17 23:29:09

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Az olimpia a fő kérdés, az, hogy a NOB mit szólna egy, a legfényesebb csillagait vesztett sportághoz, amely a Phelps-érának köszönhetően jelenleg minden korábbinál nagyobb súlyt képvisel a játékokon.

2018.11.16 17:13:19

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

2018.11.15 13:47:44

Egyéb egyéni PÓR KÁROLY

INTERJÚ. „Sportértékről fölösleges is beszélni, a UFC üzleti vállalkozás” – S. Kovács Ádám a küzdősportokról, Mayweatherről.

2018.11.09 23:06:22

Egyéb egyéni CSURKA GERGELY

ALAPVONAL. Örüljünk, amíg egy lausanne-i irodában nem kezdenek olyan címmel kommünikét fogalmazni, hogy a „Következő olimpia érdeklődés hiányában elmarad.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS