HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.12 23:31 Frissítve: 2018.02.12 23:31

NS: Hanga és az új edző; Szalai nyolc éve – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

Hanga Ádám Barcelonája új edzőt kapott: a ragyogó pedigréjű Szvetiszlav Pesicset. A válogatott hátvéd azt is elmesélte Fazekas Zoltánnak, hogy az Euroligát kénytelenek feladni, ám a spanyol porondon még nagy terveik vannak. És persze a válogatottról is beszélt…

Szalai Ádám két gólt szerzett szombaton, és lassan közeledik az 50. Bundesliga-találatához. Összeállításunkból nemcsak az derül, ki, hogy melyek voltak a nyolc németországi év legemlékezetesebb meccsei, de az is, hogy kik ellen érte el a legtöbb gólját.

Sorozatunkban, a Sztárom a páromban híressé lett egykori csapattársaikról, edzőikről vagy tanítványaikról mesélnek a magyar labdarúgás szereplői. A 4. rész a Vasas-edző Michael Oenningé, aki Bochumban beindította, majd Nürnbergben kiteljesítette a mai Manchester City-sztár, Ilkay Gündögan pályafutását.

Keddtől útjára indul a BL egyenes kieséses szakasza. Egyoldalas összeállításunkban minden, amit a legrangosabb európai klubsorozat nyolcaddöntőjéről tudni illik.

Pjongcsangban már érezhető a feszültség: kedden nagy nap virrad a rövid pályás gyorskorcsolyázókra. Kovács Erika háromoldalas helyszíni jelentéséből kiderül, hogy a fiúk és a lányok hogyan készülnek az egyik legfontosabb olimpiai napra, és a zászlóvivő Nagy Konrádról is esik szó.

Ha pedig kedd, akkor Kihívás melléklet 4 oldalon – az elmaradhatatlan Pufisarokkal…

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.08.12 10:57:59

Egyéb egyéni THURY GÁBOR

Példaértékű hitét, kitartását a Küldetés című filmből ismerhettük meg.

2018.08.14 19:49:15

Egyéb egyéni M. G.

Az új-zélandi ritmikus gimnasztikázó, Katherine Paton működő vese nélkül is folytatta élsportolói karrierjét.

2018.08.08 23:44:25

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. A szaunáról szintén órákat tudnék mesélni, például próbáljon meg valaki ugrókötelezni nyolcvan fokban…

2018.08.08 16:09:51

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Legyél te is sportújságíró, tanulj nálunk a legjobbaktól! A TE és az MSÚSZ közös képzése az NS kiadójának közreműködésével.

2018.08.05 23:51:46

Egyéb egyéni MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. A sportelit legjobbjai csak a szó fizikai értelmében (rágás, nyelés, emésztés) esznek, egyébként pedig táplálkoznak. Ráadásul csak kevéssé bízva a természet, a test erejében, még ki is egészítik a táplálkozásukat.

HIRDETÉS
HIRDETÉS