HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.02.12 23:31 Frissítve: 2018.02.12 23:31

NS: Hanga és az új edző; Szalai nyolc éve – kedd

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk:

HIRDETÉS

 

Hanga Ádám Barcelonája új edzőt kapott: a ragyogó pedigréjű Szvetiszlav Pesicset. A válogatott hátvéd azt is elmesélte Fazekas Zoltánnak, hogy az Euroligát kénytelenek feladni, ám a spanyol porondon még nagy terveik vannak. És persze a válogatottról is beszélt…

Szalai Ádám két gólt szerzett szombaton, és lassan közeledik az 50. Bundesliga-találatához. Összeállításunkból nemcsak az derül, ki, hogy melyek voltak a nyolc németországi év legemlékezetesebb meccsei, de az is, hogy kik ellen érte el a legtöbb gólját.

Sorozatunkban, a Sztárom a páromban híressé lett egykori csapattársaikról, edzőikről vagy tanítványaikról mesélnek a magyar labdarúgás szereplői. A 4. rész a Vasas-edző Michael Oenningé, aki Bochumban beindította, majd Nürnbergben kiteljesítette a mai Manchester City-sztár, Ilkay Gündögan pályafutását.

Keddtől útjára indul a BL egyenes kieséses szakasza. Egyoldalas összeállításunkban minden, amit a legrangosabb európai klubsorozat nyolcaddöntőjéről tudni illik.

Pjongcsangban már érezhető a feszültség: kedden nagy nap virrad a rövid pályás gyorskorcsolyázókra. Kovács Erika háromoldalas helyszíni jelentéséből kiderül, hogy a fiúk és a lányok hogyan készülnek az egyik legfontosabb olimpiai napra, és a zászlóvivő Nagy Konrádról is esik szó.

Ha pedig kedd, akkor Kihívás melléklet 4 oldalon – az elmaradhatatlan Pufisarokkal…

HIRDETÉS

A Nemzeti Sport digitális formában - az e-újságért kattintson ide!

HIRDETÉS
2018.05.20 00:51:42

Egyéb egyéni DEÁK ZSIGMOND

ALAPVONAL. Inkább „kimozgom” magamból a feszültséget, mintsem hogy betokosodjon, s részemmé váljon a gyűlölet. A sport erre is jó módszer, tessék elhinni!

2018.05.17 13:02:46

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Ígéretesen induló karrier, zaklatás, bujkálás és félelem, maradandó hegek és az út a boldogságig.

2018.05.11 10:52:06

Egyéb egyéni RÁC BENEDEK BALÁZS

Identitásképző ragaszkodás a sport világában • Régen minden más volt. Még a klubhűség is.

2018.05.16 23:48:46

Egyéb egyéni KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. Tucatjával kerülgetnek a futók, amikor a budai rakpartra kanyarodva a piros lámpánál beszorulva kénytelen vagyok a zebrán megállni; nem lehet úgy átvinni a gyerkőcöket a nagyszülőkhöz, hogy a tízperces út alatt ne lássunk vagy harminc bringást; egyre több a tó- vagy folyóátúszó, hamar betelnek a túralétszámok, dagadnak az izmok a fitnesztermekben.

2018.05.11 23:12:50

Egyéb egyéni IGLÓI-NAGY ISTVÁN

ALAPVONAL. Vigyázni kell, sajnos mind gyakrabban olvashatunk a remélhetően mégis egészen elenyésző számú esetről, amikor … bácsi, netán … néni nem éppen a legmegfelelőbben értelmezi az edzői, oktatói szerepkört.

HIRDETÉS
HIRDETÉS