NS: Bogdán Ádám látja a kiutat; Varga Dénes tudta – szerda

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.19. 23:25
A Nemzeti Sport szerdai számából ajánljuk:

Bogdán Ádám Pietsch Tibornak elmesélte, hogy természetesen maga alatt volt az Exeter elleni potya gól után, de már keményen dolgozik a talpra álláson. És csak akkor megy el Liverpoolból, ha úgy érzi, ezzel veszélybe sodorná Eb-kerettagságát.
Bogdán Ádám
Pietsch Tibornak elmesélte, hogy természetesen maga alatt volt az Exeter elleni potya gól után, de már keményen dolgozik a talpra álláson. És csak akkor megy el Liverpoolból, ha úgy érzi, ezzel veszélybe sodorná Eb-kerettagságát.

A magyar futballnak a világpiacon tapasztalt téli játékosmozgását vette végig Galambos Dániel, és arra jutott, hogy az Eb-re való kijutás feloldotta az évtizedes vesztegzárat…

Csillag Péter a szűkszavú Mbaye Diagne beszélgetőpartnere volt. A lilák szenegáli légiósa nem érzi nagy ügynek, hogy csapatával nem ment el Belekbe, de egy nyugat-európai lehetőség érzékelhetően felvillanyozná…

Luis Suárezről Kamler János zengett dicshimnuszokat – az uruguayi csatár Messi és Neymar mellett sem szorul árnyékba, sőt!

Férfi pólósaink előtt le a kalappal: Rác Benedek Balázsnak Varga Dénes nemcsak azt árulta el, hogy tudta, nyerni fogunk, de azt is, hogy a következő két meccsre is hasonló érzései vannak...

Férfi kézilabdázóink ellenben amolyan most vagy soha hangulatban próbálják feledtetni az oroszok elleni vereséget – Simon József önkritikus mestert és tanítványokat látott a gdanski edzésen.

Szilágyi Áron Kovács Erikának elmondta, hogy London óta rengeteget változott a kardvívás, de ő felveszi a kesztyűt, és biztos riói indulóként a nyáron címvédésre tör.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik