Műúszás: junior-világbajnokság a Duna Arénában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.16. 08:25
null
Ismét hazai rendezésű világversenyen ugorhatnak medencébe junior műúszóink (Forrás: Magyar Szinkronúszó Szövetség)
Július 18-tól 22-ig FINA junior műúszó világbajnokságot rendeznek a Duna Arénában.

 

Egymás után érkeznek 38 országból a résztvevők, már nagyüzem van a Duna Arénában: sorra ismerkednek a szerdán kezdődő FINA junior világbajnokságon vízbe szálló 15-18 éves műúszótehetségek a vasárnapig tartó esemény színhelyével.

Ahogy közeledik a vb, úgy fokozódik az érdeklődés az ötnapos program iránt: fogynak a belépők elővételben az eventim.hu internetes portálon.

Érdekesség, hogy itt nemcsak a 400 és 800 forintos jegyeket lehet megvásárolni (ülőhelyválasztással!), hanem regisztrálási lehetőség is kínálkozik a szerdai nyitó-, s a csütörtöki, második napon délelőtt lebonyolításra kerülő versenyszámok megtekintésére: ekkor ingyen lesz látogatható az egyéni, illetve a páros szabadprogramban érdekelt 34, illetve 35 induló vetélkedése.

Természetesen a szurkolók puszta jelenlétükkel, lelkes buzdításukkal segíthetik a magyar indulókat: Szabó Veronkát, illetve a Dávid Janka, Hungler Szabina duót. Előbbi 11., utóbbi 12. lett a három héttel ezelőtt Tamperében rendezett Eb-n, most a szakvezetés – tekintettel az Európán kívüli riválisokra is – maximálisan elégedett lenne egy döntőközeli helyezést érő produkcióval (a szerda, illetve csütörtök esti finálékban 12-12 résztvevő jut majd szóhoz).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik