HIRDETÉS
MTI 2012.10.12 13:14 Frissítve: 2015.03.31 02:17

MOB: Szabó Bence a szervezet új főtitkára

A Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) hivatalos sajtóközleményben tudatta: Molnár Zoltán főtitkári megbízatása a pénteki nappal megszűnt, utódja a poszton Szabó Bence lesz.

„A pénteki elnökségi ülésen Borkai Zsolt MOB-elnök kezdeményezte, hogy a Magyar Olimpiai Bizottság elnöksége járuljon hozzá Molnár Zoltán főtitkári megbízatásának mai nappal történő megszüntetéséhez. Borkai Zsolt MOB-elnök indoklásában megköszönte és kiemelten dicsérte Molnár Zoltán elmúlt évtizedekben végzett színvonalas munkáját, elismerve, hogy sokat tett a magyar sportért és az olimpiai mozgalomért, többek között a MOB-iroda élén, ugyanakkor kifejtette, hogy a jövőben más szemléletű vezetővel kíván dolgozni. Molnár Zoltán tudomásul vette a döntést” – tudatta a MOB.

Borkai Zsolt Szabó Bencét javasolta Molnár Zoltán utódjának, ezt a MOB elnöksége egyhangúlag elfogadta.

„Köszönöm a megtisztelő feladatot, elfogadom. Köszönöm Molnár Zoltánnak, hogy sportszerű, korrekt módon állt a döntéshez. Az elmúlt időszakban sokat tanultam tőle. A legjobb tudásom szerint fogom szolgálni az olimpiai mozgalmat” – mondta a főtitkár.

NEM NYILVÁNOSAK A JUTALMAK

Az elnökségi ülésen állásfoglalás született a londoni olimpián részt vett sportszakemberek és az olimpiai csapatiroda munkatársainak jutalmazása kapcsán.

A szervezet állásfoglalása szerint a MOB működése és döntései nyilvánosak, de a személyes adatok törvényi védelme érdekében a Magyar Olimpiai Bizottságnak nem áll jogában nyilvánosságra hozni a jutalmak mértékét. Amennyiben az illető személy a hozzájárulását adja, kizárólag csak ebben az esetben hozhatja nyilvánosságra a saját konkrét jutalmát.

 

2019.03.18 12:17:55

Egyéb egyéni CSILLAG PÉTER

Marschall László főszerkesztőt a Rajk-per árnyékában 1949. december 29-én akasztották fel.

2019.03.15 18:18:45

Egyéb egyéni SZŰCS MIKLÓS

Munkamániás és kérlelhetetlenül szigorú volt a játékosaihoz. De ez kellett ahhoz, hogy az öntörvényű zseniket egy irányba terelje.

2019.03.16 23:33:53

Egyéb egyéni BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Mert hiába akarok én lassan, hosszú melegítő szakasszal kezdeni, ha a periférikus látásommal észlelem, hogy balról nagyon igyekszik egy »háziasszony«. Na, azért ezt már ne! – szólal meg a riasztócsengő, és máris hajrázni kezdek.

2019.03.15 21:03:56

Egyéb egyéni LIPICZKY ÁGNES

Európa sportfővárosa már négyszer rendezte meg a Budapest Urban Gamest, és szeptemberben még magasabb fordulatszámra kapcsol, az első World Urban Gamesnek ad otthont.

2019.03.08 18:52:10

Egyéb egyéni SZŰCS MIKLÓS

Tehetségéről mindent elmond: a KSI-nél már eredményesen pingpongozott, az MTK-nál Pölöskei János néven még futballozott egy ideig.